Sharkoon Light2-S kargo dahil 99 TL!

Hocam inceleme yaparsanız beni etiketlerseniz sevinirim, benim mouse bozulacak gibi tekliyor biraz :D

Tabii ki etiketlerim, listeye adınızı ekleyeyim hemen :p

Aynen hocam beni de etiketlerseniz sevinirim. Hepisburada yüzünden aldığım mouse hala adres teyiti yüzünden onaylanmadı. İptal etmeyi düşünüyorum. Hem ucuz mouse alırsam cebimde para kalır kaliteli mouse pad falan alırım.
Şansa bak az önce onaylanmış :D Neyse inceleme yetişirse iptal edip onu alırım hem Viper mini küçük gelir diye korkuyordum :D

Son düzenleme:
Yanlardaki tuşlar rahatsız ediyor mu? Gereksiz yere tıklanılıp duruyor mu? Yazılımı da var mı? 😃

Yanlardaki tuş çok rahatsız etmiyor, tabii benim elim küçük-orta arası.
En başta kullanırken sürekli tıklama yaptım, alışınca herhangi bir durum söz konusu olmadı.
Evet yazılımı var, ama mükemmel diyemem. Yine de olması ve her ayarını yapabilmemiz çok hoş.

Bir süredir Zone Bilişim'in sitesinde bu fiyatta, lakin birçok kişinin gözünden kaçtığını gördüm ve konu açma gereği duydum.
Paw 3327 sensörü var ve aynı sensörü kullanan fareler 150 TL'den başlıyor. Delikli olmasına karşın kapağının da yanında verilmesi çok hoş. Düşünenler varsa direkt yapıştırsın, ben direkt yapıştırdım.
Hocam kapağı veriliyor mu? Emin misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı