Sharkoon Light2-S kargo dahil 99 TL!

Dostum üründen şu anlık memnun musun? Oyunlarda sensörü takılma yapmıyor değil mi?

LOL, Witcher 3, Valorant gibi oyunlarda test etme şansım oldu. Herhangi bir takılma vs. söz konusu değil, aksine çok isabetli.

Herhangi bir beğenmediğin yanı var mı?

Şu ana kadar gördüğüm herhangi bir sıkıntı yok. İlerleyen süreçte birkaç tane olacak gibi hissediyorum.

Sipariş vereceğim de, sağ ve sol click'ler küçük gözüküyor. Küçük mü gerçekten?

O kadar da küçük değil, SS Rival 3'ten bir tık küçük. Alışma sürecim 5 dakikayı almadı, tabii elim küçük-orta boy olduğu için belki çok küçük gelmiyor da olabilir. Ancak farenin boyutu Rival 3 ile aynı, ona göre fikir oluşturabilirsiniz.

İçinden kapak çıkmaması kötü olmuş, resimde kapağı olacağı gözüküyor.
Bu şekilde kullanmak biraz riskli gibi.

Kapak çıksaydı mükemmel olurdu, yapacak bir şey yok. Lakin bu şekilde kullanmak çok riskli değil, tabii üzerine su dökülürse ayrı mesele. Ancak neredeyse her mouse bu sorunu yaşayabilir, su zaten ufacık delikten bile girebiliyor. Bir tık daha dikkatli olmak yeterlidir bence.

Bir de farenin sağ tarafında da makro tuşları olması çok saçma olmuş.

Aslında sağ tarafındaki tuşlar çok kullanışlı, ben de ilk başta sizin gibi düşündüm. Ancak hiç ayar çekmeden denediğim zaman sekmelerde gezdiğimi fark ettim. Yani sekmeye basmadan sağ tuşlar ile anında geçiş yapabiliyorum, benim için çok iyi yönü oldu.

Yanlışlıkla sürekli basarım gibi geliyor. Rahatsız ediyor mu?

Açıkçası ilk başta birkaç kez bastım, ancak tutuş tarzına alışınca böyle bir şey olmadı. Tutuş pozisyonunuz ile alakalı olarak değişebilir tabii.

Bu tip delikli fareler eli rahatsız etmiyor mu? Normal farelerden bunlara geçmek mantıklı olur mu?

Hocam aksine rahatladım diyebilirim, özellikle yaz günlerinde çok sıcak oluyor ve elim ister istemez terliyor. Delikli olmasının avantajı elimin terlememesi oldu, keşke en başında keşfedip alsaydım der oldum. Geçip geçmemek kişiye bağlı bir durum lakin ben olsam geçerdim, en azından 14 günlük iade hakkımı bilerek denerdim.

Site güvenilir değildir bence.

Hocam nasıl değil? Kendim sitelerinden aldım, alan birkaç kişi de var.
Ayrıca Liva İş Merkezi üzerinden geldi, tam olarak ilişkilerini bilmiyorum.
Ancak ben olumlu yönde bir alışveriş yaşadım, birkaç arkadaşım da bana güvenerek aldı. Sorun yaşanacağını sanmıyorum, tabii ki bunun garantisini veremem ama dediğim gibi o gözle bakamam.

Tabii buralardan da alınabilir, benim amacım 99 TL'ye almaktı. Aynı fareyi, aynı satıcı N11'de 114-115 TL'ye satıyor. Hiç risk almak istemiyorum diyenler varsa 14-15 TL daha verip oradan da alabilir.

Sipariş verdim arkadaşlar. Hadi bakalım hayırlısı. :)
Umarım hayal kırıklığı yaşamayız hiçbirimiz.
Kayıt olmadan verdim siparişi, umarım sorun olmaz.

Şöyle de bir fare gördüm sitelerinde, bizim 99 TL'lik olan daha mı iyi bundan?

Light 100'de 3325 sensör var. Ayrıca delikli değil. Ancak sensör olarak Light 2 S bir tık daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı