Sharkoon Light2-S kargo dahil 99 TL!

Farenin ergonomisinden memnun musunuz? Farenin sağ tarafı çok küçük olduğundan en sağdaki 2 parmağım sığmıyor oraya.

Memnunum hocam, elime tam uygun. Elim küçük-orta büyüklükte olduğu için elimi tam sarıyor.
 
Hocam elim 18-19 cm orta parmaktan ölçtüğümde. Eni de 9 cm. Sizce elime olur mu Light 2-S?

Elimizin boyutu neredeyse aynı, eğer tutuş şekliniz uygun değilse bilemiyorum ama normal olarak tam uyması gerekiyor.
Palm grip tutuş şekline sahibim.
 
Elime para geçtiği anda alacağım hocam, kablosuz mouse rahat oluyor fakat pili bitiyor ve küçük geliyor elime, hem de çok. Rahat aim alamıyorum oyunlarda.

3327 güzeldir, lakin benim gibi kolsuzsan en iyi sensör bile kurtarmıyor 😅😅
Hangi oyunu oynuyorsunuz? Eğer ben de oynuyorsam beraber takılırız isterseniz.
 
3327 güzeldir, lakin benim gibi kolsuzsan en iyi sensör bile kurtarmıyor 😅😅
Hangi oyunu oynuyorsunuz? Eğer ben de oynuyorsam beraber takılırız isterseniz.
Hocam Valorant oynuyorum fakat sesli iletişim kurmaktan pek hoşlanmıyorum, isterseniz chat üzerinden konuşabiliriz ama. Kolsuz olduğum doğrudur fakat mouse elime küçük geldiği için kontrolü sağlarken vakit kaybediyorum, mouse değişip deneyeceğim bir de 😅
 
Ben de yeni satın aldım ürünü ve bugün elime ulaştı. Sorulan bazı sorulara ben de kendimce cevap vereyim. Sağ taraftaki tuşlara bazen yanlışlıkla basabiliyorsunuz ama tuşlar o kadar hassas değil. Yani yanlışlıkla basmanız için sert basmanız gerekiyor bu da bana sadece fareyi kavramaya çalışırken birkaç kere oldu. Boyutu küçük gibi görünüyor fotoğraflarda ama değil. Klasik gaming mouselardan geçiş yapacaksanız bir farklılık yaşayacağınızı sanmıyorum. Hem sağ tarafta hem sol tarafta kullanıma uygun olduğu için normalde sağlak bir mouse kullanıyorsanız biraz garip hissettirebiliyor ama ben alıştım gibi. Mouse inanılmaz hafifmiş gibi hissetmedim ama düşük DPI ile FPS oyunları oynuyorsanız gerçekten fark ettiriyor. Görünüşü de gayet hoş. Delikler asla rahatsız etmiyor. Gözüme çarpan en kötü özellik kablosunun aşırı yumuşak olması oldu. Kablosu çabuk zarar görebilir diye düşünüyorum ama zaman gösterecek onu da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı