Sharkoon RGB-LIT-200 iyi midir?

Arkadaşlar ben bu kasa hakkında forumda bir şey bulamadım. İnternette inceleme videosu vardır diye baktım o da yok. Sizce bu nasıl bir kasa hava akımı iyi midir? (Alırsam en az 4 fan ile kullanacağım)

"Sharkoon RGB-LIT-200"

1591711981171.png

Ben şık duran kasalardan cidden çok korkuyorum nedense. Önü açık değilse alınmaz. Ben tam anlayamadım.

Arkadaşlar ben bu kasa hakkında forumda bir şey bulamadım. İnternette inceleme videosu vardır diye baktım o da yok. Sizce bu nasıl bir kasa hava akımı iyi midir? (Alırsam en az 4 fan ile kullanacağım)

"Sharkoon RGB-LIT-200"

Eki Görüntüle 586952
Ön panelden hava aldığını söyleyemem. Başka kasa alınabilir bu paraya.

Diğer seçenekler nedir?

Bir inceleme buldum bu arada, buyurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncehesap'ta hazır sistemlere bakıyorum bütçem 6600-6700 içinde RX 5700 XT bulundurabileceğim kasalara bakıyorum genellikle bunlarda:
Gamepower Mythril / Sharkoon RGB-LIT-200 bulunuyor.
İncelemeye bakacağım teşekkürler.

Bende Sharkoon markasını kullanıyorum. Markanın bütün ürünlerini gözü kapalı alabilirsiniz. Pişman olmazsınız. Kasanın hava akışı sizin fanları nereye ve nasıl taktığınıza bağlı. Kesinlikle Sharkoon markasını almanızı öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı