Sharkoon rush ER3 vs Lenovo Lecoo HT401 vs HP siyah DHE-8010

KufurbazHaydo5

Decapat
Daha fazla  

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Sharkoon Rush ER3 kullandım, bozuldu. Mikrofonu iyi çalışıyor ama sanırım kablo ile alakalı bir sorun var, o yüzden sesleri çok boğuk duyuyorum, mikrofon olarak kaliteli, ses seviyesi olarak da fena değildi, iyi kullanırsanız tavsiye ederim, iyi bir mikrofonu var.
Şunu da ekleyeyim, bir süre sonra üst taraftaki şeyler dökülmeye başladı, aynı şekilde kulak pedleri de yavaş yavaş dökülmeye başlamıştı. Kulak pedlerindeki dert değil ama üst kısımdaki kısım biraz sıkıntılı.

Sharkoon Rush ER3 kullandım, bozuldu. Mikrofonu iyi çalışıyor ama sanırım kablo ile alakalı bir sorun var, o yüzden sesleri çok boğuk duyuyorum, mikrofon olarak kaliteli, ses seviyesi olarak da fena değildi, iyi kullanırsanız tavsiye ederim, iyi bir mikrofonu var.
Şunu da ekleyeyim, bir süre sonra üst taraftaki şeyler dökülmeye başladı, aynı şekilde kulak pedleri de yavaş yavaş dökülmeye başlamıştı. Kulak pedlerindeki dert değil ama üst kısımdaki kısım biraz sıkıntılı.
Teşekkürler.

Sharkoon Rush ER3' ü kullandım. 3 ayda kabloda temassızlığı başladı. Amazon.com.tr Ben bu kulaklığı aldım. Hazirandan beni kullanıyorum. Oyun için gayet iyi fakat mikrofonu kötü. İtopya' da 200 TL' ye şöyle bir kulaklık daha var ; PHILIPS TAGH301BL Dirac Spatial Audio Mikrofonlu 7.1 Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA Fakat bu kulaklık hakkında bir fikrim yok.
Hocam arkadaşlarla oyun oynamak için kullanacağım için mikrofon kaliteside iyi olmalı.

Biraz araştırıyım öneriniz ve deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı