Sharkoon SHP Bronze 500W PSU yükte ses çıkarıyor

tlgnnkk

Decapat
Katılım
27 Aralık 2020
Mesajlar
113
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar dün aldığım Sharkoon SHP Bronze 500W PSU'dan videodaki gibi ses geliyor. Sesi duymak için güç kaynağına kulağımı dayadım ancak duyuyorum. Video kendi çekimimdir. Nedir bu sorun çözemedim sadece yüke bindiğinde geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne yapmayı düşünüyorsunuz? Aynı problem bende de var ama üşeniyorum açıkçası değer mi yani?

Aynı model mi kullanıyorsunuz? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Ben iade edeceğim Hepsiburada.com sitesine, değişim istedim ellerinde kalmamış. Aşağıda ki üründen almayı düşünüyorum. Ayrıca arena bilgisayar çok kötü ithalatçı diyebilirim. Hepsiburada sitesinde yok yetkilisi sizsiniz belgesi var değiştirin diyorum umursamaz tavırla olmaz diyorlar. Bende uğraşmak istemiyorum.
Cougar CGR-ST-500 XTC 500W 80+ Power Supply
 
Ben incehesaptan sisteme dahil aldım. GamePower 650W benimki bu. Mail attım bana hemen MNG kargo gönderi kodu attılar. Değişim talep etmeyi düşünüyorum eğer ellerinde yoksa muhtemelen kupon verirler bende farklı bi model alırım.

Ama modüler olmadığı için sök tak zahmetli geliyor, satmayı düşündüğüm için de problem çıksın istemiyorum
 
Gamepower yerine attığım PSU daha iyi ben son şans alacağım artık. Hepsiburada iade almazsa da tüketici hakem heyeti yolu gözüktü yine.
 
İçindeki komponent parçalar çok önemli kalitesiz bir kondansatör veya bobin sisteminizi çöp yapabilir. Bu parçalar Türkiye üretimi değil yurt dışından geliyor. Dolar kuru farkından dolayı da yüksek fiyatlar bu yüzden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı