Sharkoon SHP V2 650W +80 nasıldır?

PSU'nün çok ahım şahım bir şey olmadığının farkındayım. Kullanan arkadaşlarımızdan geri dönüşlerini bekliyorum. Şahsi sorularım şudur;

Isınıyor mu? Fanı çok gürültülü mü? Sistemde bir kararsızlığa takılma testlerde hata vesaire verdirttimi mi? Patlatan bozan yakan kapasitor cortlatan oldu mu?
CPU kablosunun kısa olmadığı kasa modelleri vs.

6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Sesli falan da çalışmıyor. CPU güç kablosu kısa. Tavsiye edilmiyor eski topolojisi ve koruma eksiklerinden dolayı. Bilsem almazdım ama şimdiye kadar da sorun çıkarmadı. Yaklaşık 3 aydır da arkadaşım kullanıyor ondan da şikayet duymadım.

6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Sesli falan da çalışmıyor. CPU güç kablosu kısa. Tavsiye edilmiyor eski topolojisi ve koruma eksiklerinden dolayı. Bilsem almazdım ama şimdiye kadar da sorun çıkarmadı. Yaklaşık 3 aydır da arkadaşım kullanıyor ondan da şikayet duymadım.
Patlama ısınma kapanma yanma koku vs rastlamadın yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı