Sharkoon SilentStorm Icewind 750W Nasıl ?

HyperK de iyidir, fakat o bütçede tercih etmezdim. SilverStone olan modeli öneririm.
Bu PSU hakkında fikri olan hiç mi yok bu arada ? :D Bu arada başlıkta 750W resimlerde 550W yazıyor, yalan marketing gibi geldi bana sizce ?

indirim mi kovalamak daha iyi yoksa hocam biraz daha düşük bir şey almak risk mi? 275 dark n10 almayı düşünüyorum psu ile birlikte 600 civarına denk getirebilirsem daha güzel olur fspyi 325 liraya alabiliyorum

Yok ya gerçektir bu :D Highpower'in de benzer bir modeli vardı. Sharkoon PSU'lara coil whine sorunlu diyorlardı bir ara ama bence öyle bir şey yok. 750W, sertifikalı, modüler bir PSU bu fiyata kaçmaz bence. Ben olsam alırdım yani.

Amazon.tr de siyahını yine 370 küsür TL ile almamıştım. Tükenince keşke alsaydım ne olacak yani demiştim, şimdi yine alasım var ama yine acaba sorusu da var. Tükenince karar vermek kolay oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı