Elektronik Shein indirimli ürünler

Süper teşekkür ederim her iki girişte bulunuyor sadece kulaklığı alsam yeterli o zaman.

Evet kupon uygulanmıyor ya.

Bazen kupon otomatik uygulanmayabiliyor ödeme kısmında kupon kısmına tıklayıp aktif edin. Ama bu KZ kulaklıklar yazın 40-50 liraya geliyordu diye hatıylıyorum. Şimdiki fiyatları yine iyi ancak 40 liraya almak çok daha iyiydi.

Sepet ile uyumlu değil diyor kodunu kopyalıyorum kendim aktif etmeye çalışıyorum yine aynısını diyor sanırırım kapattılar bu ürünler için.

15W destekliyor hocam zaten telefon, bir şey bulamazsiniz derseniz amazona yoneleyim.

5 Watt'ı bile düzgün veremiyor olabilir hocam. Ben sabah kupon ve puanlarla birlikte 200 liraya bulmuştum sanırım ama 5-10 watt yazıyordu açıklamasında. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Kablosuz mikrofon alacağım ama sipariş iptal olur mu acaba, bilen var mıdır?

5 Watt'ı bile düzgün veremiyor olabilir hocam. Ben sabah kupon ve puanlarla birlikte 200 liraya bulmuştum sanırım ama 5-10 watt yazıyordu açıklamasında. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Birkaç şey buldum da manyetik yazıyor benimki için değil sanırım amazona yonelecegiz mecbur. Önerdiğiniz marka var mı, apple değil benim manyetik almayacağım degil mi?

Birkaç şey buldum da manyetik yazıyor benimki için değil sanırım amazona yonelecegiz mecbur. Önerdiğiniz marka var mı, Apple değil benim manyetik almayacağım degil mi?

Shein'de bulamadım hocam, Amazon'da Woyax ve Belkin'in var. Havit'te bir masa lambası vardı saatli o 400 liraya falan düşüyordu salı günleri. 10-15 watt kablosuz şarj desteği vardı.

Kablosuz şarj için oneriniz var mi siteden?

Sheinde Ugreen görmedim varsa al yoksa TR'den belkin Spigen Samsung'un var Anker var bunlar iyi ve güzel markalar bunlardan pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…