Elektronik Shein indirimli ürünler

Bi o konudan bı bu konudan yazıyorum kusura bakmayın:). Ayrı ayrı alınca daha kârlı olur dersen öyle yapayım.

4. üründe uçtu fiyat evet, ikinci hesaba geçeyim o zaman alacagimda. Tam 5 tane alsam gelir mi hocam?
5 i geçme yeter

Hocam shein daha önce kullanmadım, bir ürün var absürt ucuz. Setup da rafa koymalık, alsam gelir mi bu?
Shein

1763132369655.png

Hocam shein daha önce kullanmadım, bir ürün var absürt ucuz. Setup da rafa koymalık, alsam gelir mi bu?
Shein

Eki Görüntüle 2604646

Bu Katana'ya da kılıç oyuncak figür ya da delici kesici ürün sınıflarına girip gümrükte kalabilir belki.

Ben bu indirime dayanamadım 5 kırılmaz cam 5 kamera koruyucusunu 45 TL'ye
2 tane iPad camınada 60 TL verdim TR de sadece iPad cam değil jelatin 200 TL aşırı kardayım çok süper bir site.

Son düzenleme:
1763144808757.png

Bu tarz şeylerin 3 tanesi 1 tane fiyatına hatta daha ucuza gelebiliyor. 30 liraya poker kartı falan da buldum, kalitesi de fena değil geçen bir arkadaşım kütüphaneye getirdi inceledim rengi falan gayet güzeldi.

1763144910446.png

Üstteki 36 alttaki 30 liraya geliyor olması lazım.

Eki Görüntüle 2604782

Bu tarz şeylerin 3 tanesi 1 tane fiyatına hatta daha ucuza gelebiliyor. 30 liraya poker kartı falan da buldum, kalitesi de fena değil geçen bir arkadaşım kütüphaneye getirdi inceledim rengi falan gayet güzeldi.

Eki Görüntüle 2604783

Hocam bu çoklu ürünlerde sıkıntı olmaz değil mi mesela kırılmaz cam tek ürün paket 10'lu vs.

Eki Görüntüle 2604782

Eki Görüntüle 2604783

Hocam sepette ki ürün sayısı artınca bunların fiyat baya artıyor. Tek tek mi satın alcaz ve benim Katana ya bakarmısınjz

Hocam sepette ki ürün sayısı artınca bunların fiyat bayağı artıyor. Tek tek mi satın alacağız ve benim Katana'ya bakar mısınjz.

Genelde öyle oluyor çok üründe yüzde bölündüğü için fiyatlarda artıyor hocam.

Bilmiyorum hocam ama 3 tanesinden sorun olacağını sanmıyorum yorumlarda 3'lü alanlar vardı 1 pakette 3-4 tane aynı üründen gördüm ama ülkemizde nasıldır bilmiyorum.

Ben 5'li kılıf aldım sıkıntı olmadı umarım bunda da olmaz
Bu arada kılıfın taneside 15 TL'ye geldi TR'de bizi iyi kazıklıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı