Elektronik Shein indirimli ürünler

1763146971283.png

Memo CX7, türkiye fiyatı en ucuz 400 lira.

Edit: Bu linkteki daha ucuza geliyormuş Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Hocam bazı ürünlerden fazla ekleyince 1 tane fiyatına geliyor bazılarında artıyor. Deneme yanılma ile en uygun fiyata getirmeye çalışın. Eğer fiyat fazla gelirse yeni hesap açın tek tek alın. ama almadan önce ürünün aynısından birkaç kez eklemeyi deneyin bi ne olur ne olmaz.

1763147096258.png

Bunun fiyatı daha uygun ama markasız, yanında parmaklık, type-c kablo falan da var yine tercih edilebilir ama ikisinden birini alacak olsam cx7 alırdım.

Hocam mesela çerçeveli tablo yok diye poster seçiyorum, ne kadar çerçeve bulsam da postere uygun boyutta olanlar 400den 1k ya kadar çıkıyor. Zamanında temu da aşırı fazla alışveriş yaptım tüm maaşları yedirdim de burda pek bir şey bulamadım.
Kupon varmı hocam, %70 kupon geçerli değilse ondan yüksektir fiyatlar.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2604800

Memo CX7, türkiye fiyatı en ucuz 400 lira.

Eki Görüntüle 2604807

Bunun fiyatı daha uygun ama markasız, yanında parmaklık, type-c kablo falan da var yine tercih edilebilir ama ikisinden birini alacak olsam cx7 alırdım.

Kupon varmı hocam, %70 kupon geçerli değilse ondan yüksektir fiyatlar.
Hocam 3 tane A3 boy çerçeve, 3 a3 boy poster %70 indirimle ödeme kısmında 3.5k tl 😃

Şuana kadar toplam 6 ürün aldım vallahi siteyi gezdikçe insanı şımartıyor. Biraz önce bu eldiveni aldım isteyen alabilir 38TL'ye geliyor.

Farklı T.C. girersek 5'ten fazla ürün alabiliyoz mu?

Evet, ama ayda 5 tane sınırının zamanını anlamadim ben tam. Her ay 5 hakkımız mı oluyor yoksa sipariş verdikten 1 ay sonra mı yenileniyor bu hak. Ben geçen ay 2 tane sipariş verdiğim hesaptan bu ay 5 tane ürün alabilir miyim acaba? @Deiinzz hocam biliyor musunuz acaba?

Evet, ama ayda 5 tane sınırının zamanını anlamadim ben tam. Her ay 5 hakkımız mı oluyor yoksa sipariş verdikten 1 ay sonra mı yenileniyor bu hak. Ben geçen ay 2 tane sipariş verdiğim hesaptan bu ay 5 tane ürün alabilir miyim acaba? @Deiinzz hocam biliyor musunuz acaba?

Örnek olarak. 1 Kasım'dan 30 Kasıma kadar 5 hak. Yeni ayda yenileniyor. Hesap falan fark etmez yani.

Açıklamada 30 gün içerisinde yani anladığım kadarıyla 6 Ekim'de alınca 6 Kasım'da yenilenir.

Şuana kadar toplam 6 ürün aldım vallahi siteyi gezdikçe insanı şımartıyor. Biraz önce bu eldiveni aldım isteyen alabilir 38TL'ye geliyor.

Hocam nasıl 30tl alıyorsunuz valla aklım almıyor ben ne yapmalıyım bende herşey aşırı pahalı %70 indirime rağmen

Hocam nasıl 30TL alıyorsunuz vallahi aklım almıyor ben ne yapmalıyım bende her şey aşırı pahalı %70 indirime rağmen.

Koıd + kupon+ garantiyide kapa oluyor.

Hocam nasıl 30TL alıyorsunuz vallahi aklım almıyor ben ne yapmalıyım bende her şey aşırı pahalı %70 indirime rağmen.

Az nönce 50 TL'ye 5 kırılmaz cam 5 de kamera koruyucusu aldım mis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı