Elektronik Shein indirimli ürünler

Buradan monitör ışığı, LED falan alınmıyor mu? Denedim de aldırmadı.

Bazı ürünleri aldırmıyor farklılarını deneyin. Mesela tornavida setine izin vermiyordu bir markanın ama dün başka markanın tornavida setini 30 liraya aldım. Farklı LED'lere bakıp deneyin kategoriden ötürü vs. olabiliyor.

34 hesap açıp ne aldınız hocam 😃
Sattığım ürünleri depoladım :D. Az önce 2 hesap daha açtım :)). Hatta işinize yararsa link atayım.

1Mt 53Tl. Bilgisayar masamın altına takarım diye aldım.

Daha alırım bunlardan bitirmezseniz tabi :D
1765307630798.png

Tornavida setinin linkini birakir misin? Kalitesi nasıl mesela?

1765307472818.png

Bunun aynısı hocam, Hepsiburada'da 240'a satılıyor kargo ücreti var ek olarak Shein'de 30 TL. Zaten hepsi Çin'de aynı yerlerde üretiliyor bu ürünlerin türkiyedekiler üstüne marka basıp satıyor. 1 yıl önce Trendyol'dan 340 liraya aldığım şeyi geçen ay Shein'den 30 liraya aldım ikisi de tıpatıp aynıydı Trendyol fena kazık atmış bana.

Linkini bulabilirsem atayım farklı ve temp mailler ile alışveriş yaptığımdan bulması biraz zor olacak.

Geçiyor mu bu hocam, benim attığım geçmiyordu da.

Buldum

Yarın akşam daha detaylı ürünler içeren bir konu açmayı düşünüyorum; 3 DAC 1 OTG kabloyu 40, 33 watt adaptör ve DAC'ı 56 liraya aldım. 85 liraya powerbank falan da buldum, bu konuda paylaştığım ürünlere ek olarak bulduğum diğer ürünleri de birleştirip bayağı ürün içeren bir konu açacağım.

Yarın akşam daha detaylı ürünler içeren bir konu açmayı düşünüyorum; 3 DAC 1 OTG kabloyu 40, 33 watt adaptör ve DAC'ı 56 liraya aldım. 85 liraya powerbank falan da buldum, bu konuda paylaştığım ürünlere ek olarak bulduğum diğer ürünleri de birleştirip bayağı ürün içeren bir konu açacağım.

Vallahi iyi olur hocam. Bir de bazı ürünleri beraber ekleyince çok garip bir indirim olabiliyor. Anneme 2 tane kılıfı 27 liraya falan aldık mesela bir tanesini alsam sadece 50 lira oluyordu. Bir de powerbanki gönderirler mi acaba onu merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı