Elektronik Shein indirimli ürünler

Öğlen sms gelmiş fark etmedim. Benim ürün de hepsijete verilmiş. Aras iyiydi ya. Öğlen 12de getiriyordu. Gerçi bizim elaman yorulmuştu az dinlenir. Aylık 70 kargo hergün kapıyı çalıyor :D

Öğlen SMS gelmiş fark etmedim. Benim ürün de HepsiJet'e verilmiş. Aras iyiydi ya. Öğlen 12'de getiriyordu. Gerçi bizim eleman yorulmuştu az dinlenir. Aylık 70 kargo her gün kapıyı çalıyor :D

Benim bütün kargoları cargoxtan bir abimiz getirdi. Adam artık yüzümü ezberledi. Başka kargoya verseler iyi olur vallahi.

Vallahi iyi olur hocam. Bir de bazı ürünleri beraber ekleyince çok garip bir indirim olabiliyor. Anneme 2 tane kılıfı 27 liraya falan aldık mesela bir tanesini alsam sadece 50 lira oluyordu. Bir de powerbanki gönderirler mi acaba onu merak ettim.

Hocam powerbank aslında bataryasız, yani siz 18650 pil alıp içine koyuyorsunuz öyle powerbank oluyor. Ama iyi yanı şu, 100 liraya 4 tane pil aldınız diyelim ileride Powerbank'in şarjı az gitmeye başladı ömrü biten pili değiştiriyorsunuz yeni powerbank almanıza gerek kalmıyor. 30 ve 85'lik versiyonları var, içine pil alıp koyarsınız ömür boyu kullanırsınız. 10 bin MAh'lık powerbankler de zaten bu fiyatlarda ama onların pil ömrü bitince ya bir işe yaramıyorlar ya da pilini değiştirmek zahmetli oluyor.

Bazı ürünlerden birkaç tane alınca fiyatı daha da düşüyor dediğiniz gibi, o yüzden bir şey almadan önce denemek lazım. Ondan da bahsedeceğim yarın.

Benim bütün kargoları cargoxtan bir abimiz getirdi. Adam artık yüzümü ezberledi. Başka kargoya verseler iyi olur vallahi.
Bende geçen 10 kere kod söyledim adama, adam kod gönderiyor istiyor bazen kod karışıyor önceki geliyor hem adam yoruldu hem ben 😃

Hocam powerbank aslında bataryasız, yani siz 18650 pil alıp içine koyuyorsunuz öyle powerbank oluyor. Ama iyi yanı şu, 100 liraya 4 tane pil aldınız diyelim ileride Powerbank'in şarjı az gitmeye başladı ömrü biten pili değiştiriyorsunuz yeni powerbank almanıza gerek kalmıyor. 30 ve 85'lik versiyonları var, içine pil alıp koyarsınız ömür boyu kullanırsınız. 10 bin MAh'lık powerbankler de zaten bu fiyatlarda ama onların pil ömrü bitince ya bir işe yaramıyorlar ya da pilini değiştirmek zahmetli oluyor.

Bazı ürünlerden birkaç tane alınca fiyatı daha da düşüyor dediğiniz gibi, o yüzden bir şey almadan önce denemek lazım. Ondan da bahsedeceğim yarın.

Bende geçen 10 kere kod söyledim adama, adam kod gönderiyor istiyor bazen kod karışıyor önceki geliyor hem adam yoruldu hem ben 😃
Hocam fikir güzelmiş, hangi powerbank bu?

Bu mantıkla biz bunu pil şarj etme aleti gibi de kullanabiliriz sanki değil mi?

Hocam fikir güzelmiş, hangi powerbank bu?

Bu mantıkla biz bunu pil şarj etme aleti gibi de kullanabiliriz sanki değil mi?

Hocam powerbank düşünün ama içi boş, pilini siz koyuyorsunuz. Adını bilmiyorum ama 30 liralık geçmiyormuş gümrükten çünkü onda hediye pilde geliyormuş. Öbür 85 liralık var onun şarj göstergesi de var. Pil şarj etmek için de kullanılabilinir ama pil kaliteli ise kaliteli bir pil şarj etme aleti kullanırdım şahsen ben.

Hocam powerbank düşünün ama içi boş, pilini siz koyuyorsunuz. Adını bilmiyorum ama 30 liralık geçmiyormuş gümrükten çünkü onda hediye pilde geliyormuş. Öbür 85 liralık var onun şarj göstergesi de var. Pil şarj etmek için de kullanılabilinir ama pil kaliteli ise kaliteli bir pil şarj etme aleti kullanırdım şahsen ben.

Zamanında aldığım Ugreen piller var, arada bir xbox kolu için kullanıyorum.

Sıkıntı şu anda kullandığım şarj edicinin bir doluluk göstergesi olmaması, belki de fazla bırakıp daha da içine ediyorum ne bileyim.

Aynısından bende var kullanıyorum. Asus laptop bataryasından çıkan pilleri inine takmıştım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı