tnrvrd Megapat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:59 #91 geisselgottes dedi: Vallahi shenzhenaudio YunExpress'le gonderiyordu iste 4PXE gecmis onlara da sıkıntı cikarmis gumruk siteden Türkiye'yi silmisler ne guzel 10 dolar kodum vardi blon V1 alacaktim alamiyorum Genişletmek için tıkla... Benimkini ağustosta 4px e vermişlerdi. Aras getirmişti vergide ödememiştim.
geisselgottes dedi: Vallahi shenzhenaudio YunExpress'le gonderiyordu iste 4PXE gecmis onlara da sıkıntı cikarmis gumruk siteden Türkiye'yi silmisler ne guzel 10 dolar kodum vardi blon V1 alacaktim alamiyorum Genişletmek için tıkla... Benimkini ağustosta 4px e vermişlerdi. Aras getirmişti vergide ödememiştim.
geisselgottes Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Pro | Intel i3 12100F - RX6700 Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer Bugün 00:45 #92 tnrvrd dedi: Benimkini ağustos'ta 4px e vermişlerdi. Aras getirmişti vergide ödememiştim. Genişletmek için tıkla... Evet şu an hiçbir kargo sirketi Türkiye'ye gondermiyormus
tnrvrd dedi: Benimkini ağustos'ta 4px e vermişlerdi. Aras getirmişti vergide ödememiştim. Genişletmek için tıkla... Evet şu an hiçbir kargo sirketi Türkiye'ye gondermiyormus