Elektronik Shenzhenaudio indirimleri başladı

Üstat hangi siteden ne sipariş vermiştin? Özel olarak düşük gösterin felen yazdırdın mı mail attın mı?

Shenzenden aldım. Daha önce önceki kargo muzdan ötürü verdikleri söz ile 20 dolar iade aldım. (Tax prepaid karşıladılar). 2 kez sordum ekstra gümrük vergisi falan çıkar mı diye düşük mü göstereceksiniz diye, taşıyıcımız her şeyi halledecek dediler. Hallettiler de. Ne kadar girdiler bilmiyorum

Shenzenden aldım. Daha önce önceki kargo muzdan ötürü verdikleri söz ile 20 dolar iade aldım. (Tax prepaid karşıladılar). 2 kez sordum ekstra gümrük vergisi falan çıkar mı diye düşük mü göstereceksiniz diye, taşıyıcımız her şeyi halledecek dediler. Hallettiler de. Ne kadar girdiler bilmiyorum
Hifigo bana garanti veriyor tax prepaid karşılanacak ek vergi çıkmayacak raad ol knk diyolar ama güvenemedim. Bir forumda arkadaşın biri fedex yüzünden baya sıkıntı çekmiş iade için süründürmüşler ücret ödetmişler dedim uğraşılmaz vazgeçtiydim.

Yeni geldi şimdi. 11.59 usd olarak göstermişler poşetin üzerinde.
WhatsApp Image 2025-09-05 at 14.05.56.jpeg

Valla indirim bitmiş ya hevesim vardı ama iki sitede de indirimler bitmiş kaçırdık fırsatı. Bu arada dac arayanlar için wraithesporda moondrop dawn pro stokları güncellenmiş bir gözatın derim.

Gümrük işlemleri başlamış beklemedeyim. Haftasonu iş yapıyorlar mı? Ürünü teslim alırsam linsoul'daki süreç hakkında konu açacağım.
1757100076330.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı