Shiba coin hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uzun vadeli yatırım aracı olarak bence kesinlikle tercih edilmemeli.
Fakat bu tamamen uzak durulmalı anlamına gelmiyor kısa vadeli %25 civarı kârlarla al-sat yapılabilir.
 
LUNA'dan sonra kimse herhangi bir kripto parası hakkında güzel projeli, arkasında sağlam isimler var, ilk 10'da yer alıyor, güvenilir borsalarda listelenmiş gibi ifadeler kullanamaz. Hele arzı belli olmayan/sınırsız coinler hakkında. Bu bir kumardir ve herkes kendi kumarini oynar. Sağlam coin dersin %90 düşer, delist olur. Shitcoin dersin %10000 yapar.
 
Piyasa değeri 1.000 dolarken alsaydın zengindin şu an ama artık alınmaz zaten piyasa değeri olmuş 5.5 milyar Max 32 milyar gördü sanırım şu an alsan eski yatırımcılar gelirse kar yaparsın ama çok bir kar bekleme paran çok yoksa.
 
Sırf adı duyulduğu için likitesi artmış ve fiyatlanmış proje, şahsen artık büyük adamların tweetleri de pek etkilememeye başladı.

Hareketli ortalamalar ve trend takibi ile al-sat şeklinde scalping, swing veya daytrade olarak para kazanabilirsin ancak bu tarz projeler kesinlikle eninde sonunda zarardan başka bir şey getirmeyecektir.
 
Binance görevlerinden 100K SHIBA kazanmıştım 18 TL mi ne değeri, kenarda dursun belki değerlenir diye tutuyorum başka da bir şey bildiğim yok hakkında :D
 
Meme coini. Şaka amaçlı çıkan coinlerden. Hoş, bana kalırsa projesi olan coinlerin çoğu da Doge coin veya Shiba gibi aynı kefede, bunu Luna da gördük.

Cayır cayır boğa olduğunda, domates coin alsan fırlayacağı için ancak o zamanlar alınır satılır. Aksi halde temel analizi feci kötü. Coinmarketcap'taki arzına bakın ve matematiksel olarak karar verin derim. Toplam arz 589,735,030,408,323
Shiba Inu (SHIB) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
 

Yeni konular

Geri
Yukarı