Shorts videoları için hangi uygulama kullanılmalı?

Vaktiniz varsa Premiere öğrenmenizi tavsiye ederim. Bende buna benzer hobi işi için Photoshop'a başlamıştım. Şuan Photoshop'tan para kazanıyorum. İlerde mesleğiniz olabilir.

Dediğiniz örneği keyframe ile kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Buraya tıklayarak nasıl yapıldığını gösteren videoya ulaşabilirsin hocam. Emülatör önerisi olarak tüm emülatörlerde aynı çalışır. (sisteminiz iyi ise) Ben size yine de Bluestacks öneririm, daha kolay. Shorts videolarından resim için telif alman biraz zor. Yine de telifsiz resimleri bulabileceği siteler var. Veya bunun yerine ucuz olan bir stok fotoğraf sitesine üye olabilirsin, bu daha mantıklı.

Müzik olarak çok bilmiyorum araştırırım bulursam atarım.

Aynı şekilde benim de youtube için öğrensem de sonradan photoshop işi yaptığım birileri olmuştu
Şuan sadece arkadaşlarım ve kendi fotoğraflarımda insanları kaldırma, zayıflatma vs. için kullanıyorum
Fiverr ya da bionluktan falan mı kazanıyorsunuz?

Benim konuya gelince maalesef pek vaktim var diyemem. Tıp fakültesinde okurken bir yandan bunlarla uğraşmak zor oluyor. Sadece bu olsa yine yapılır ama hafiften müzikle uğraıyorum, kitaplar, çeşitli eğitimler vs. derken zaman kalmıyor ben CapCut'ı tercih edeyim teşekkür ederim.

Bionluk'tan tek seferlik işler alıyorum. Aktif olarak bir kaç youtuber'ın thumbnailını yapıyorum.

Rica ederim. Bir şey lazım olursa yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…