YouTube Shorts'ta yorumlar gözükmüyor ve açıklama açılmıyor

Özellikle Mobil verideyken bazen Youtube kısıtlı moda girebiliyor bir onu kontrol edin ayarlardan.

Özellikle mobil verideyken bazen YouTube kısıtlı moda girebiliyor bir onu kontrol edin ayarlardan.

Hocam maalesef mobil değil Google Chrome üzerinden yani bilgisayar üzerinden yorumlarım gözükmüyor ama yine de teşekkür ederim.

Hesabın 13 veya 18 yaşından küçükse yorum yazamazsın diye biliyorum.

Hadi öyle bile olsa ben uzun süredir kullanıyorum ve senin dediğin gibi olsa ben hiçbir Shorts videosuna veya normal bir videoya yorum atmamam.

Yok be kısıtlama gelmez gelse Gmail de görürdüm.

Maalesef YouTube kids hesabı değil ve güvenlik kısmınada baktım ama yorumlarda açık.
Hocam kısıtlı hesap açıksa bu yüzden olabilir.

Bu senin elinde olan bir şey değil reis videoyu yayınlayan kişi yorum atılmasını istemezse atamazsın bir hata değil yani.

Canısı fakat Shorts videolarında bende de oldu 10 15 kadar videoya baktım yorum kapatmışlardır diyerek ama hepsinde aynı sonuç hepsinde yorumlar böyle kapalı. Hepsinin yorumları kapatması da şans olamaz heralde yani.

Bende de durum aynı tüm Shorts'larda yorumlar kapalı. Normal video yorumlarında sıkıntı yok. Çözüm var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…