Kaizxn Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #21 573664 dedi: Yorumlar kapalı olduğu için yorum atamıyorsun. Yani bu seninle ilgili değil videoyu paylaşan kişi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... yan hesabımda öyle değil ama
573664 dedi: Yorumlar kapalı olduğu için yorum atamıyorsun. Yani bu seninle ilgili değil videoyu paylaşan kişi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... yan hesabımda öyle değil ama
keremkocatepe Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #22 Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 5 Ekim gecesinden beri aynı hatayla bende de göstermiyor. Toplam 4 farklı YouTube hesabımda denedim ikisinde sorun yokken diğer ikisinde görünmüyordu. YouTube ile ilgili bir hata olsa gerek. Son düzenleme: 6 Ekim 2024
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 5 Ekim gecesinden beri aynı hatayla bende de göstermiyor. Toplam 4 farklı YouTube hesabımda denedim ikisinde sorun yokken diğer ikisinde görünmüyordu. YouTube ile ilgili bir hata olsa gerek.
B bynoun Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #23 Bende de aynı ama üyelikten çıkış yapınca okuyabiliyorum.