Siber güvenlikte diploma önemli mi?

Phanzox

Centipat
Makaleler
1
Yani hocam 2 yıllık bölüm okusamda kendimi siber güvenlik konusunda geliştirip iş bulabilir miyim?

En iyi üniversitede okusan bile işsizlik ihtimali var. Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim. Çok deneyimim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem.
@KÜFÜRBAZ HAYDO hocam var eğitim konusunda deneyimli o cevap verse daha iyi olur.
Ayrıca bu konuları buldum:

Erke_Y

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anlamadım hocam?

Sayısalda 10-15 bin gibi bir sıralama yapmadığınız için (yoksa neden 2 yıllık isteyesiniz diye düşündüm) çok da kafanıza takmayın diplomayı demek istiyorum.
Maalesef diplomanızın şirketler için bir önemi olmayacak sadece araba sürebildiğinizi belirten ehliyet gibi bu işi yapabilirim anlamına gelecek.

KS
KS
S

siberci013

Picopat
Sayısalda 10-15 bin gibi bir sıralama yapmadığınız için (yoksa neden 2 yıllık isteyesiniz diye düşündüm) çok da kafanıza takmayın diplomayı demek istiyorum.
Maalesef diplomanızın şirketler için bir önemi olmayacak sadece araba sürebildiğinizi belirten ehliyet gibi bu işi yapabilirim anlamına gelecek.

Yani hocam 2 yıllıkta okusam her türlü kendini geliştirirsem her türlü iş bulurum o zaman.

Yeni konular

Yukarı