Siberia 200 nasıldır?

roadhouse_blues

Hectopat
Daha fazla  
Gaming kulaklık almayı düşünüyorum çünkü eski kulaklığım bozuldu (Trust GXT 340). Küçük bir kafa yapısına sahibim yani her kulaklık kafama olmuyor bunu net kafedeki everest kulaklıkla öğrendim. Almayı düşündüğüm kulaklık Siberia 200 ve merak ettiğim şey şu: bu kulaklığın boyutu trust GXT 340'a benzer mi ve kafama oturur mu? Umarım yardımcı olursunuz iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?

2 sene bana eziyet çektirmiş bir kulaklıktır.

Bahsettiğin kulaklık, benim ilk ekipmanım;

20170530_231045.jpg

Daha önce Hyperx Cloud 2 kullanmış birisi olarak gayet iyi bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.

Dünya üzerindeki parasını hak etmeyen kulaklıklardan biridir.

Öncelikle bu fiyata alınmaz. 200 - 300 TL gibi fiyatlara satılıyor.

• Mikrofonu fiyatına göre aşırı kötü.
  • Kablosu hiç de iyi değil.
  • Ses yalıtımı yok
  • Kulakçıkları (resimde görüldüğü gibi) rahatça kırılabiliyor.
Bu kulaklığı alacak kişinin 200 - 300 TL bütçesi var demektir. Bu fiyata HyperX gibi kulaklık varken alınmaz.

(HyperX kullandım diyorsunuz. Bu kulaklığı savunmanız cidden şaşırtıcı.)

Tavsiyem: Kingston HyperX Cloud Core Siyah Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Kullanan kişi: @Barış Tolon

Cloud 2 ile V2 modeli arasında nasıl bir bağlantı var orayı anlayamadım. Ayrıca kulaklarınız küçükse çoğu kulaklık size uyar. Tam tersi yani kulaklarınız büyük ise bazıları uymaz. Trust modelleri rahatlık konusunda çok kötüler zaten. Kulaklarınız büyük ya da küçük olması değil orada ki olay. Cloud Core modeli önerim olacaktır.

Bahsettiğin kulaklık, benim ilk ekipmanım;

Eki Görüntüle 242253

Öncelikle bu fiyata alınmaz. 200 - 300 TL gibi fiyatlara satılıyor.

• Mikrofonu fiyatına göre aşırı kötü.
  • Kablosu hiç de iyi değil.
  • Ses yalıtımı yok
  • Kulakçıkları (resimde görüldüğü gibi) rahatça kırılabiliyor.
Bu kulaklığı alacak kişinin 200 - 300 TL bütçesi var demektir. Bu fiyata HyperX gibi kulaklık varken alınmaz.

(HyperX kullandım diyorsunuz. Bu kulaklığı savunmanız cidden şaşırtıcı.)

Tavsiyem: Kingston HyperX Cloud Core Siyah Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Kullanan kişi: @Barış Tolon
Ben ses açısından kötülediğinizi düşünerek yazdım. Mikrofonunu hiç kullanmaya fırsatım olmadı ve kulakçıklar hakkında bir şey diyemeyeceğim ama kablo ve ses yalıtımı hakkında kesinlikle haklısınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı