Siberpazar sitesi güvenilir mi?

EskiVatandaş

Decapat
Daha fazla  
Uzun süredir oyun oynayamıyorum bir GeForce NOW hesabı almak istiyorum fakat oyunum yok. Bende son çare olarak Game Pass'a yönelmek istedim fakat fiyatı çok tuzlu. Siberpazar sitesini buldum 12+1 aylık Game Pass 160 TL daha önce alan var mı? Aldıkları Game Pass ellerine nasıl geçti? (yani satın aldıktan sonra yeni bir Xbox hesabımı verdiler) yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim

Yüksek ihtimal Xbox hesabı veriyorlar. Adını daha önce hiç duymadım.

O fiyata xbox hesabı veriyorlardır. Normal fiyatının daha makulüne gamesatis'tan almistim ben kendi hesabima kod olarak.

Adını daha önce duymadım ama genellikle hesap veriyorlar.

O fiyata Xbox hesabı veriyorlardır. Normal fiyatının daha makulüne GameSatış'tan almistim ben kendi hesabima kod olarak.

GameSatış sitesinede baktım kendi Xbox hesabına yüklenmek üzere 25 T'lik bir paket var sizin aldığın b tarz birşey miydi? Ya da oyunları sorunsuz çalıştırdı mı?

GameSatış sitesinede baktım kendi Xbox hesabına yüklenmek üzere 25 T'lik bir paket var sizin aldığın b tarz bir şey miydi? Ya da oyunları sorunsuz çalıştırdı mı?

İtemsatış'ta kendi hesabınıza 40 TL 3 ay veriyor. Orayada bakın derim.

Teşşekkür ederim önerdiğiniz sieyi biraz daha raştıracağım eğerki gerçkten düvenilirse en yakın zamanda oyun oynayabileceğim.
Kendim de kullanıyorum bu siteyi. Güvenilir satıcılardan alabilirsiniz zaten ilan satın aldığınız da 24 saat para havuzda bekletiliyor. Sorun yaşadığınız da desteğe ulaşın, İade ederler. Yalnız bazı satıcılar geç cevap veriyor haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…