Uzun süredir oyun oynayamıyorum bir GeForce NOW hesabı almak istiyorum fakat oyunum yok. Bende son çare olarak Game Pass'a yönelmek istedim fakat fiyatı çok tuzlu. Siberpazar sitesini buldum 12+1 aylık Game Pass 160 TL daha önce alan var mı? Aldıkları Game Pass ellerine nasıl geçti? (yani satın aldıktan sonra yeni bir Xbox hesabımı verdiler) yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim
Uzun süredir oyun oynayamıyorum bir GeForce NOW hesabı almak istiyorum fakat oyunum yok. Bende son çare olarak Game Pass'a yönelmek istedim fakat fiyatı çok tuzlu. Siberpazar sitesini buldum 12+1 aylık Game Pass 160 TL daha önce alan var mı? Aldıkları Game Pass ellerine nasıl geçti? (yani satın aldıktan sonra yeni bir Xbox hesabımı verdiler) yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim
GameSatış sitesinede baktım kendi Xbox hesabına yüklenmek üzere 25 T'lik bir paket var sizin aldığın b tarz birşey miydi? Ya da oyunları sorunsuz çalıştırdı mı?
GameSatış sitesinede baktım kendi Xbox hesabına yüklenmek üzere 25 T'lik bir paket var sizin aldığın b tarz bir şey miydi? Ya da oyunları sorunsuz çalıştırdı mı?
Kendim de kullanıyorum bu siteyi. Güvenilir satıcılardan alabilirsiniz zaten ilan satın aldığınız da 24 saat para havuzda bekletiliyor. Sorun yaşadığınız da desteğe ulaşın, İade ederler. Yalnız bazı satıcılar geç cevap veriyor haberiniz olsun.