Sıfır araç satın alırken yapılması gerekenler

Zam olursa eğer mesela arabayı aldığım gün mü ödemem gerekiyor yoksa 1 hafta sonra zam oldu ödetirler mi?

Aracı teslim aldıktan sonra istemezler aracı almadan önce sıradayken isterler.

Peki fiyatı düşerse parayı hesabıma geri atarlar mı?
Kaç ayda geleceğini bilemeyiz ama, kesin de olmasa bir tarih verirler. Otokoç güvenilir diye söylemeyeceğim bile. :D.
Otokoçtan araç size 0 gelecek. Sıraya yazacaklar ve araba gelecek. 2 defa kendim şirket için girmiştim. Bu arada eğer zam olursa o farkı ödüyorsunuz.

Bu arada ben bayi ile telefondan görüştüm. Verecekleri hesap numarasına para atmamı söylediler ve sonrada direk fiş kesilecek dediler fiş kesiyorlardır biliyorumda verdikleri hesap numarasını doğru mudur? Daha önceden de 2015 tede satın aldım tekrar 0 fakat bayi de araba olduğu için direk anlaşıp almıştım. Burada ise fabrikadan alacağız falan hesap numarasını doğru verirler mi bunu merak ettim.
@326001 araç bilginizden dolayı size soruyorum. 2020 Ford transitlerde ecoblue ve ecoblue upgrade motorlar var ismine göre upgrade daha iyi gibi duruyor farkını söyler misiniz? Başka bir bayi de Full+Full 350ED bir tanıdıkla beraber 238.000 TL'ye buldum. Hangi motor daha iyi olduğunu sormak istedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı