Sıfır Egea Motor Arıza lambası yakıyor

Rewill216

Kilopat
Arkadaşlar sıfır aldığım Egea 1.4 sedan aracım motor arıza ışığı yaktı. Araç güçten düştü ve titreme mevcut. Servisteki ustalar enjektör değişecek diyor pek inandırıcı gelmedi. Kirli benzinden kaynaklandığı söylüyorlar ve ücret karşılığında yapıyorlar. Benzini hep Shell'den veya bpden alırım. Öte yandan mazotlu değilki bu araç enjektör tıkanıp arızalansın. Sıfır araç daha 5 bin kmde nasıl enjektör arızalanabilir. Bunları söylediğimde ters tepkiler aldım servis çalışanlarından. İzmir bayraklıdaki servise gitmeyi düşünüyorum emin olmak için. Başına gelen var mı sizce bu durum neden olmuş olabilir?

Hocam durum hakkında şunu söyleyim. Fiata bir mail atın sorununuzu anlatın o servisin tutumu davranışları hakkında şikayette de bulunun mutlaka.
Bize inanmıyorsan git başka yerde yaptır garantiyi bozarsın gibisinden söylemde bulundular cidden hiç beklemiyordum sonuçta müşteriyim arabamın sorununu bilmek araştırmak sorgulamak en doğal hakkımdır diye düşünüyorum hocam. Ama beklemediğim tepkiler aldım dediğiniz yapıcam zaten.

5000Km benzinli aracın enjektörleri gidecek birde para isteyecekler. Başka servisede götürün baktırın neymiş sorun. Enjektörse bile garantiden yapmaları lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı