Sıfır FSP 550W PSU'dan duman geldi

wizzyrekt

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayari daha yeni topladim her şeyi anakarta taktım fise takip guc dugmesine bastigimda Power Supply'dan duman geldi. Markasi FSP 550W 80+ yanlış yere kablo takmak buna sebep olur mu?

Bir daha acmaya cesaret edemedim teknik servis yok yakında.

Duman geldiyse geçmiş olsun. Sakın bir daha çalıştırmayın, servise gönderin.

PSU ile alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum kabloları yanlış takmış olabilir misiniz?
Ve duman geldiyse kurcalamadan garantiye gönderin.

PSU ile alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum kabloları yanlış takmış olabilir misiniz?
Ve duman geldiyse kurcalamadan garantiye gönderin.
whatsapp uzerinden bir teknik servise sordum kablolari yanlis taomak icin baya zorlamak gerekiyormuş ama zorlamadim

Hocam yanlış takmanız pek olası değil ama FSP kaliteli bir marka. Yine de kul yapımı. Her şey olabilir. Ayrıca bir daha açmayın. Diğer parçalara zarar verebilirsiniz. İade edin veya garantiye gönderin.

Hocam yanlış takmanız pek olası değil ama FSP kaliteli bir marka. Yine de kul yapımı. Her şey olabilir. Ayrıca bir daha açmayın. Diğer parçalara zarar verebilirsiniz. İade edin veya garantiye gönderin.
sizce diğer parçalara zarar gelmiş midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…