Sıfır G29 mu 2. el T300 RS GT mi?

Bütçe
15k-18k
aaaaaAAA

Birkaç hafta daha sabır edeceğim, inşllah kısa zamanda gelir.
Hocam sabredin ondan sonra direksiyon setlerinden nefret edersiniz size söyleyeyim. Ben direct drive kullanana kadar hepsi böyle oyuncak gibi sanıyordum. Geçen gün Yeğenim geldi cafede G29 denemiş sonra benim VD6'yı kullandı abi onla hiç alakası yok bende olsa başından kalkmam bunun dedi

Kral ben sana güvendim.
Kardeşim merak etme benim markayla bir alakam yok hayır işi yapıyorum burda direksiyon setlerinden gram anlamayan insanlar gelip yanlış yönlendirmesin sizi diye mesai harcıyorum. Sen de zaten V10 pro alınır mı konusunda görmüştün alan arkadaşlar memnun.

Hocam tabiki fark var aralarıda özellikle pedalları metal bu modelin bir de daha güçlü ve malzeme kalitesi iyi ancak bu ... Euas ilk parti üretim ürünlerden getirmiş ve debriyaj takılmıyor bunlara. Yeni üretim olanlarına takılıyor. Gelecek olan partide muhtemelen VD4'de gelecek.

Debriyaj takılmıyorsa diğer partiyi beklemek daha mantıklı geldi.
Aynen hocam o partide PXN'in ürettiği herşeyden getirtiyorlar çünkü. Vites, debriyaj, V10 Pro V10 Ultra vs vs. elimizde daha çok opsiyon olacak.

T300 RS GT öneririm kesinlikle. Aklınızda herhangi bir soru işareti varsa yardımcı olabilirim.

T300 RS GT öneririm kesinlikle. Aklınızda herhangi bir soru işareti varsa yardımcı olabilirim.
Benim var hocam T300 çok ısınıyor sıvı soğutma gerektiriyormuş diyollar ne diyorsunuz he bir de trigger kayışı değiştirmek gerekiyormuş 100 binde o nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…