SspartalıI
Decapat
Birkaç hafta daha sabır edeceğim, inşllah kısa zamanda gelir.
Çok biliyosunuz dimiBunu alıçağına 2.el T300RS al.
Çok biliyosunuz değil mibunu alıçağına onu almış. Bu dediğini kullananların hepsi memnun.
Hocam sabredin ondan sonra direksiyon setlerinden nefret edersiniz size söyleyeyim. Ben direct drive kullanana kadar hepsi böyle oyuncak gibi sanıyordum. Geçen gün Yeğenim geldi cafede G29 denemiş sonra benim VD6'yı kullandı abi onla hiç alakası yok bende olsa başından kalkmam bunun dediaaaaaAAA
Birkaç hafta daha sabır edeceğim, inşllah kısa zamanda gelir.
www.euas.com.tr
Kardeşim merak etme benim markayla bir alakam yok hayır işi yapıyorum burdaKral ben sana güvendim.
Hocam tabiki fark var aralarıda özellikle pedalları metal bu modelin bir de daha güçlü ve malzeme kalitesi iyi ancak bu ... Euas ilk parti üretim ürünlerden getirmiş ve debriyaj takılmıyor bunlara. Yeni üretim olanlarına takılıyor. Gelecek olan partide muhtemelen VD4'de gelecek.hocam büteçmi biraz artırıp bunuda alabilirim fark var derseniz![]()
Pxn Pxn-Vd4 280mm Direksiyon Set Oyun Konsolu
Pxn Pxn-Vd4 280mm Direksiyon Set Oyun Konsoluwww.euas.com.tr
Aynen hocam o partide PXN'in ürettiği herşeyden getirtiyorlar çünkü. Vites, debriyaj, V10 Pro V10 Ultra vs vs. elimizde daha çok opsiyon olacak.Debriyaj takılmıyorsa diğer partiyi beklemek daha mantıklı geldi.
Benim var hocamT300 RS GT öneririm kesinlikle. Aklınızda herhangi bir soru işareti varsa yardımcı olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.