Sıfır G29 mu 2. el T300 RS GT mi?

Bütçe
15k-18k
Benim var hocam :D T300 çok ısınıyor sıvı soğutma gerektiriyormuş diyollar ne diyorsunuz :D he bir de trigger kayışı değiştirmek gerekiyormuş 100 binde o nasıl oluyor :p

Isınma 0. eğer oda sıcaklığı 33 derece üstüyse ve saatlerce aralıksız drift atıyorsanız en yüksek en sert ayarda, o zaman birazcık zayıflama oluyor o kadar. 2 yıldır kullanıyorum kayış ilk gün ki gibi. Değişme gerekli değil.

Isınma 0. eğer oda sıcaklığı 33 derece üstüyse ve saatlerce aralıksız drift atıyorsanız en yüksek en sert ayarda, o zaman birazcık zayıflama oluyor o kadar. 2 yıldır kullanıyorum kayış ilk gün ki gibi. Değişme gerekli değil.
Allah tez zamanda Direct Drive bir sete geçmeyi nasip etsin hocam 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir fiil simülasyon olaylarının içinde olan biri olarak maalesef suçlu distribütör değil Thrustmaster'ın ta kendisi. Maalesef firmanın yedek parça yollamak gibi bir iş akışı yok. Bu konuda ekibimizdeki bir çok arkadaş olarak çok sorun yaşıyoruz. Garanti olduğu sürece Gelbura birebir ürünü değişiyor. Fakat garanti sonrası için TM'nin yedek parça desteği yok. Özellikle Amazon'dan alınan ürünlerin bir çoğu maalesef çöp olmuş durumda yada amazon alınan günkü paranın iadesini yapmış durumda bir çok arkadaşımızda. 2000 TL'ye TLCM alıp bozulunca şuan 7000 TL olan pedal için 2000 TL iade alan var maalesef.

Aynı firma Moza'nın da ürünlerini getiriyor mesela. Ama Moza'da ayrıca yedek parça listesi bile bulunuyor. Üretici firmanın saçma tutumu da sizde olduğu gibi işte hem kullanıcıyı hemde satıcıyı mağdur ediyor.
🙄

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı