Sıfır GTX 1060 alınır mı?

Merhabalar, sahibinden üzerinden Aero Bilgisayar isimli satıcı sıfır GTX1060 satıyor. Google Haritalar üzerinden aratıp yorumlarına bakmak istedim ancak hiçbir şekilde sonuç çıkmıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde gözüküyor Sahibinden üzerinde. Sizce güvenilir bir satıcı mı? Bilgisi olan var mı? Gerçekten söylediği gibi sıfır mıdır ekran kartı? Açıklaması ve ekran kartının resimlerini ekledim.
Buram buram ısı tabancası kokuyor ilan. Tabii ki de sıfır olma imkanı yok bu kartın. Sıfırında jelatin var mı ki?

Merhaba, sahibinden üzerinden Aero bilgisayar isimli satıcı sıfır GTX 1060 satıyor. Google Haritalar üzerinden aratıp yorumlarına bakmak istedim ancak hiçbir şekilde sonuç çıkmıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde gözüküyor Sahibinden üzerinde. Sizce güvenilir bir satıcı mı? Bilgisi olan var mı? Gerçekten söylediği gibi sıfır mıdır ekran kartı? Açıklaması ve ekran kartının resimlerini ekledim.

İnsan olsa ilk okul 4 de gidiyordu sizce sıfır olma ihtimali var mı :D, sıfırsa koleksiyonluk alın dursun kenarda(!)

5000 TL. 2-3 adet de varmış bu şekilde dediğine göre.

Ayrıca 5 bin TL bütçede RX 6600 dışında herhangi bir seçenek yok, varsa da RX 6600'ün performansı ile yarışacak güçte olmaz.

Geri
Yukarı