MediaMarkt 11/11/2024 faturalı, tamamen kapalı kutu. 2 yıl resmi distribütör garantili. Gerek forumdaki gerekse Sahibinden üzerindeki referans ve satışlarıma bakabilirsiniz.
Fiyat: 2500 ₺
Sahibinden
Referanslar:
Fiyat: 2500 ₺
Sahibinden
Referanslar:
Satıldı: ACER KG251Q 240Hz 1ms Mönitör
Yükseltme amaçlı satıyorum, ölu pixel yok. Garantisi bitti. Çizik yok. Kutusu ve tüm icerikleri mevcut. Dahili hoparlörü mevcut. Fiyat son, ihtiyacım doğrultusunda satıyorum. Fiyat: 3700 TL Dolap veya Sahibinden üzerinde de ilanlar mevcut. Dilerseniz Dolap üzerinden alabilirsiniz.
www.technopat.net
Satıldı: MSI RX 570 Armor 4 G OC
Merhaba, termal macunu yenilendi. HDMI kısmı nedense temassızlık yapıyor. Diğer portlar veya haricinde hiçbir problem yok. Pazarlık yok. Fiyat: 1250 TL
www.technopat.net
Satıldı: Satılık DDR4 bilgisayar parçaları
Merhaba, parçaları test ettim aşağ ıdaki tüm parçalar sorunsuz çalışıyor. Toplu satmak önceliğim yine de teklif verebilirsiniz. Tekliflerinize açığım: Sistem: Corsair Carbide Spec-05 - 750 TL Corsair VS550 550W 80+ - 900 TL Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 - 450 TL ( @06 Fil Necati ) AMD...
www.technopat.net
Satıldı: 4 ay Microsoft garantili Xbox Series S ve kol 8.000 TL
Ürün çok az kullanılmış ve orijinal kutu ambalaj kitapçığı ile birlikte verilecektir. 4 ay daha Microsoft Garantisi devam ediyor. Kozmetik veya başka bir kusuru bulunmamaktadır. Elden satış tercihimdir, her türlü testini yapabilirim. Technopat fiyatım sadece havale sonrası içindir, Alıcı-satıcı...
www.technopat.net
Satılık: Sıfır HyperX Cloud 2 Core Kablosuz 2500 TL
Tüm ürünler sıfır kapalı kutu ve distribütör garantilidir. Ürünleri elden, havale/EFT sonrasi kargo veya sahibinden Param Güvende yolu ile satın alabilirsiniz. Sahibinden ve Technopat referanslarimi inceleyebilirsiniz güven adına. Sadece toplu alımda biraz daha indirim yapabilirim. Razer...
www.technopat.net
Son düzenleyen: Moderatör: