"Tamam.Ban yiyeceğim belki ama gerçekten ''Çok cahilsin, keşke ölsen''.
İnsanların tercihlerine saygı duymak zorundasın.Ban yiyeceğim belki ama gerçekten ''Çok cahilsin, keşke ölsen''.
İşlemci çok eski ve fahiş fiyatlara satılıyor. Tamam belki çok iyi bir performans veriyor olabilir. Ama o fiyata sıfır daha az performanslı sistem toplaması ikinci el ile başının ağrımasından iyidir. Kesin ağrır demiyorum ama sıfır ürüne olduğu gibi kimse garanti veremez.Tabii ki ne almak istiyorsak onu alırız, sen ne yapacaksın adamın 4. nesili ne yapacağı hakkında? Seni ne ilgilendirebilir?
Biliyorum, kendi işlemcim şuan tam performans çalışabiliyor. Hadi tam 6 senelik diyelim. 4 Sene önce ilk defa arıza yaptı o günden beri tık yok sistemde. 3 Sene daha bu işlemciyi kullanmayı düşünüyorum. 3. Nesil 4. Nesil kullananlar üvey mi? Verin arkadaşım o zaman adama adam akıllı 7.-8. nesil onu kullansın. Buradan yazması çok kolay çünkü.
Ciddi sorunların olmalı yada cidden bilgisayar konusudna hiçbir şey bilmemem lazım bunları demen için. Cidden cahil olup boş boş konuşan insanlar olmamalı. Eski işlemci olduğu ve az olduğu için pahalıya satılıyor. Bu yüzden yeni toplanan bir sisteme 4. nesil işlemci alınmaz çünkü bu fiyata çooooooooooooooooooook daha iyi işlemciler var. Sen gibi kendini bilgili sanan insanlar için bir laf var. ''Çok cahilsin keşke öğrensen""Tamam." Geldi mi? Asıl senin gibi birisiyle bu konu hakkında olsun/olmasın, selam bile verme gereği duyulamaz.
Herifin elinde belki 4. nesil destekleyen bir anakart ve cebinde de böyle yeni anakart ram işlemci alacak parası yok napsın almak zorunda kalmış demekki.Ciddi sorunların olmalı yada cidden bilgisayar konusudna hiçbir şey bilmemem lazım bunları demen için. Cidden cahil olup boş boş konuşan insanlar olmamalı. Eski işlemci olduğu ve az olduğu için pahalıya satılıyor. Bu yüzden yeni toplanan bir sisteme 4. nesil işlemci alınmaz çünkü bu fiyata çooooooooooooooooooook daha iyi işlemciler var. Sen gibi kendini bilgili sanan insanlar için bir laf var. ''Çok cahilsin keşke öğrensen"![]()
Körmüsün? Arkadaş yeni bir sistem kullanacağım demiş.Herifin elinde belki 4. nesil destekleyen bir anakart ve cebinde de böyle yeni anakart ram işlemci alacak parası yok napsın almak zorunda kalmış demekki.
Arkadaşlar şimdi yeni toplayacağım bilgisayar için i5 4590 işlemcisini tercih ettim. Biraz eski olduğu için her yerde yok. Acaba sıfır elden olarak nerede bulabilirim?Körmüsün? Arkadaş yeni bir sistem kullanacağım demiş.
Yeni toplayacağım sistem ve yeni toplayacağım bilgisayar farklı cümleler mi? Ya hayatımda senin kadar boş konuşan bir insan daha görmedim sal artık konuyu be kardeşim, sana göre yer değil anla. Sus gerçekten konuştukça yerin dibine giriyorsun.Arkadaşlar şimdi yeni toplayacağım bilgisayar için i5 4590 işlemcisini tercih ettim. Biraz eski olduğu için her yerde yok. Acaba sıfır elden olarak nerede bulabilirim?
yeni toplayacağım bir sistem demiş okumadan lutfen gelme kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.