Sıfır i5 4590 nereden bulunur?

Günümüz için berbat bir işlemci olabilir. Adam taktı I5 4. nesil alıcam diye, bunun önüne geçebilir misin?
Geçmek için uğraşıyoruz biz de burada kardeşim. Artık alınmaz diyoruz 1 saattir onun yerine yeni nesil işlemcilerle PC'ni topla diyoruz neden anlamak istemiyorsun ki? 4. nesilin sıfırını buldu diyelim hadi 1000 liranın üzerinde para verecek? R5 2600 1000 liraya satılıyor. Yazık.

Günümüz için berbat bir işlemci olabilir. Adam taktı I5 4. nesil alıcam diye, bunun önüne geçebilir misin?
Yoo alıyorsa alsın tabiki. Sonra 2 sene sonra yaaaaaaaaaa bu bilgisayar neden kaasıyor yaaaa diye ağlamasın diye yardım etmek istedim sadece. Konu sahibide bi konuyla ilgilense keşke. 😒

Sıfırını bulamazsın. 2013 yılında çıkmış ve şu an discounted. Bütçeyi belirtirseniz daha sağlıklı konuşabiliriz, çünkü bütçeyi bilmediğimiz için 3. nesil Ryzenler 10. nesil Intel'ler havada uçuşmuş konuda, 4590 aradığınızda göre bu işlemcileri alacak bütçeniz yok. Bütçeyi belirt.

Yoo alıyorsa alsın tabiki. Sonra 2 sene sonra yaaaaaaaaaa bu bilgisayar neden kaasıyor yaaaa diye ağlamasın diye yardım etmek istedim sadece. Konu sahibide bi konuyla ilgilense keşke. 😒
Kardeşim benim tüm yazdıklarımı oku istersen bi, ayrıca burda ağız köşeler gibi "Yaaaaaaa ma" deme. I5 3. nesil kullanıyorum 7 seneye az kaldı diyorum hani. Nerde bunun kasması/donması? Gayet memnunum. Tutmuşsun 2 sene sonra ya ma ağlamaya.
Geçmek için uğraşıyoruz biz de burada kardeşim. Artık alınmaz diyoruz 1 saattir onun yerine yeni nesil işlemcilerle PC'ni topla diyoruz neden anlamak istemiyorsun ki? 4. nesilin sıfırını buldu diyelim hadi 1000 liranın üzerinde para verecek? R5 2600 1000 liraya satılıyor. Yazık.
Kardeşim biz de biliyoruz yazık olduğunu, Adam koymuş kafaya ben bunun sıfırını dizerim toplarım diyecek belkide. Ben dahi karışamam işte şunu al şu daha iyi, şunu şurdan al daha ucuz gibi. İstediği donanımı dilediği gibi alabilir, sen ya da şu indirimci bey karşılamıyor ya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı