nesrager
Kilopat
Bu Technopat sosyali kanser hale getirdiğiniz için sağ olun başarılarınızın devamını dilerim.O zaman cevabını veriyorum, cehennemin dibinden bulabilir. İyi günler.
Bu Technopat sosyali kanser hale getirdiğiniz için sağ olun başarılarınızın devamını dilerim.O zaman cevabını veriyorum, cehennemin dibinden bulabilir. İyi günler.
Anladın sanırım konuyu, hemen nereye böyle?O zaman cevabını veriyorum, cehennemin dibinden bulabilir. İyi günler.
Bizde onu almasını engelliyoruz çünkü berbat bir işlemci artık alınmaz sizde anlayın artık ya. Beyinde sıkıntı varmı?Adam 0 işlemciyi nerde bulabilirim yazmış bana ryzen vesaire işlemci önerin diye bir konu açmamış sana bu iyi midir diye de sormamış.
Bu Technopat sosyali kanser hale getirdiğiniz için sağ olun başarılarınızın devamını dilerim.
Biberondaki sütleriniz bitmiş.Anladın sanırım konuyu, hemen nereye böyle?
Günümüz için berbat bir işlemci olabilir. Adam taktı I5 4. nesil alıcam diye, bunun önüne geçebilir misin?Bizde onu almasını engelliyoruz çünkü berbat bir işlemci artık alınmaz sizde anlayın artık ya. Beyinde sıkıntı varmı?
Geçmek için uğraşıyoruz biz de burada kardeşim. Artık alınmaz diyoruz 1 saattir onun yerine yeni nesil işlemcilerle PC'ni topla diyoruz neden anlamak istemiyorsun ki? 4. nesilin sıfırını buldu diyelim hadi 1000 liranın üzerinde para verecek? R5 2600 1000 liraya satılıyor. Yazık.Günümüz için berbat bir işlemci olabilir. Adam taktı I5 4. nesil alıcam diye, bunun önüne geçebilir misin?
Yoo alıyorsa alsın tabiki. Sonra 2 sene sonra yaaaaaaaaaa bu bilgisayar neden kaasıyor yaaaa diye ağlamasın diye yardım etmek istedim sadece. Konu sahibide bi konuyla ilgilense keşke.Günümüz için berbat bir işlemci olabilir. Adam taktı I5 4. nesil alıcam diye, bunun önüne geçebilir misin?
Kardeşim benim tüm yazdıklarımı oku istersen bi, ayrıca burda ağız köşeler gibi "Yaaaaaaa ma" deme. I5 3. nesil kullanıyorum 7 seneye az kaldı diyorum hani. Nerde bunun kasması/donması? Gayet memnunum. Tutmuşsun 2 sene sonra ya ma ağlamaya.Yoo alıyorsa alsın tabiki. Sonra 2 sene sonra yaaaaaaaaaa bu bilgisayar neden kaasıyor yaaaa diye ağlamasın diye yardım etmek istedim sadece. Konu sahibide bi konuyla ilgilense keşke.![]()
Kardeşim biz de biliyoruz yazık olduğunu, Adam koymuş kafaya ben bunun sıfırını dizerim toplarım diyecek belkide. Ben dahi karışamam işte şunu al şu daha iyi, şunu şurdan al daha ucuz gibi. İstediği donanımı dilediği gibi alabilir, sen ya da şu indirimci bey karşılamıyor ya.Geçmek için uğraşıyoruz biz de burada kardeşim. Artık alınmaz diyoruz 1 saattir onun yerine yeni nesil işlemcilerle PC'ni topla diyoruz neden anlamak istemiyorsun ki? 4. nesilin sıfırını buldu diyelim hadi 1000 liranın üzerinde para verecek? R5 2600 1000 liraya satılıyor. Yazık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.