Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 491 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar sifir 128 GB iPhone 12 var. Sizce hala alınır mı? Oyun oynamiyorum. Not: Klavye İngilizce kusura bakmayin. Apple istedigim icin iPhone aliyorum.
Arkadaşlar sifir 128 GB iPhone 12 var. Sizce hala alınır mı? Oyun oynamiyorum. Not: Klavye İngilizce kusura bakmayin. Apple istedigim icin iPhone aliyorum.
gokhank2 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Bütçe çıkabilirsen 13 al. Daha uzun ömürlü.
Spider_MCan Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Bir oyuncu gözünden bakıldığında alınmaz. Android oyun club, emulatörler IPhone'larda mevcut değil ve 120 Hz yok.
Bir oyuncu gözünden bakıldığında alınmaz. Android oyun club, emulatörler IPhone'larda mevcut değil ve 120 Hz yok.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 491 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 NORTqls dedi: Hayır, alınmaz. Genişletmek için tıkla... gokhank2 dedi: Bütçe çıkabilirsen 13 al. Daha uzun ömürlü. Genişletmek için tıkla... Seneye iPhone 15 geçeceğim sadece bu senelik alınmaz mı? Spider_MCan dedi: Bir oyuncu gözünden bakıldığında alınmaz. Android oyun club, emulatörler IPhone'larda mevcut değil ve 120 Hz yok. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamiyorum.
NORTqls dedi: Hayır, alınmaz. Genişletmek için tıkla... gokhank2 dedi: Bütçe çıkabilirsen 13 al. Daha uzun ömürlü. Genişletmek için tıkla... Seneye iPhone 15 geçeceğim sadece bu senelik alınmaz mı? Spider_MCan dedi: Bir oyuncu gözünden bakıldığında alınmaz. Android oyun club, emulatörler IPhone'larda mevcut değil ve 120 Hz yok. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamiyorum.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 Minimum 13 çıkılmalı şu an para yetmiyorsa mecbur android bakın ne kadar isteseniz de 11 12 biraz ölü yatırım olur.
Minimum 13 çıkılmalı şu an para yetmiyorsa mecbur android bakın ne kadar isteseniz de 11 12 biraz ölü yatırım olur.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 491 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #7 CeoPotato dedi: Minimum 13 çıkılmalı şu an para yetmiyorsa mecbur Android bakın ne kadar isteseniz de 11 12 biraz ölü yatırım olur. Genişletmek için tıkla... Aklimda Redmi Note 13 Pro + vardida olumlu yorumu cok yok.
CeoPotato dedi: Minimum 13 çıkılmalı şu an para yetmiyorsa mecbur Android bakın ne kadar isteseniz de 11 12 biraz ölü yatırım olur. Genişletmek için tıkla... Aklimda Redmi Note 13 Pro + vardida olumlu yorumu cok yok.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #8 Zwonfelf dedi: Aklimda Redmi Note 13 Pro + vardida olumlu yorumu cok yok. Genişletmek için tıkla... Direk bütçenizi yazın bu bütçeye telefon önerin deyin daha rahat olur. Ayrı konu oluşturarak.
Zwonfelf dedi: Aklimda Redmi Note 13 Pro + vardida olumlu yorumu cok yok. Genişletmek için tıkla... Direk bütçenizi yazın bu bütçeye telefon önerin deyin daha rahat olur. Ayrı konu oluşturarak.
A agrofea Decipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1.283 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #9 İphon alınmaz. Hele ki 12 Samsung S22 al ama s serisi al dışını alma. Param yok dersen Honor 90 al
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 491 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #10 CeoPotato dedi: Direk bütçenizi yazın bu bütçeye telefon önerin deyin daha rahat olur. Ayrı konu oluşturarak. Genişletmek için tıkla... Hocam aciksasi Android istemiyorum iPhone istiyorum. agrofea dedi: iphon alınmaz. hele ki 12 Genişletmek için tıkla... Hocam neden ?
CeoPotato dedi: Direk bütçenizi yazın bu bütçeye telefon önerin deyin daha rahat olur. Ayrı konu oluşturarak. Genişletmek için tıkla... Hocam aciksasi Android istemiyorum iPhone istiyorum. agrofea dedi: iphon alınmaz. hele ki 12 Genişletmek için tıkla... Hocam neden ?