Sıfır iPhone 12 alınır mı?

Screenshot_20240801_115254_Chrome.jpg

Arkadaşlar sifir 128 GB iPhone 12 var. Sizce hala alınır mı? Oyun oynamiyorum.

Not: Klavye İngilizce kusura bakmayin.
Apple istedigim icin iPhone aliyorum.
Eğer Apple istiyorsanız tercih edilebilir fakat 2. El iPhone 13 de mantıklı gibi eğer güvenilir bir satıcı bulursanız. iPhone 13 altı almak şu an çok iyi bir seçenek değil. (Bütçeyi 28.000'den baz aldım sıfır iPhone 12 fiyatı olarak.)

Eğer Apple istiyorsanız tercih edilebilir fakat 2. el iPhone 13 de mantıklı gibi eğer güvenilir bir satıcı bulursanız. iPhone 13 altı almak şu an çok iyi bir seçenek değil. (bütçeyi 28.000'den baz aldım sıfır iPhone 12 fiyatı olarak.)

2. ele sıcak bakmiyorum cogunlukla.

14 Pro altı hiçbir elma alınmaz aslında. Hele düz modeller asla.
Size bu hikayeleri kim anlatıyor? Direkt 15 Pro altı almasın istersen?

Arkadaşlar sifir 128 GB iPhone 12 var. Sizce hala alınır mı? Oyun oynamiyorum.

Not: Klavye İngilizce kusura bakmayin.
Apple istedigim icin iPhone aliyorum.
Şu an için iPhone 12 sıfır fiyatını hak etmiyor. Ancak illa ki iPhone alacaksan, bütçeni arttıramıyorsan ve ikinci el düşünmüyorsan başka seçenek yok gibi.
iPhone 12 hala kullanılabilecek bir cihaz. Ancak güncel fiyatını hak etmiyor.

Size bu hikayeleri kim anlatıyor? Direkt 15 Pro altı almasın istersen?

Şu an için iPhone 12 sıfır fiyatını hak etmiyor. Ancak illa ki iPhone alacaksan, bütçeni arttıramıyorsan ve ikinci el düşünmüyorsan başka seçenek yok gibi.
iPhone 12 hala kullanılabilecek bir cihaz. Ancak güncel fiyatını hak etmiyor.
Klasik fafafanboy mu vızladı kulağıma?

Bize fanboy diyenler yatıp kalkıp Samsung öneriyorlar :D
Bakın şurada bile böyle değişik değişik yorumlar (farklı bir şey derdim ama forumun sıkı kuralları var) vermeyi başarıyorsunuz. Düzgünce cevap veren birine diyecek bişeyiniz yok sanırsam çünkü düzgün cevap vermek yerine ''haha fanboy'' diye cevap veriyorsunuz.

Apple tercih etmenin tek sebebi fanboyluk olmayabilir, tasarımını seviyordur, kamerasını seviyordur, dikdörtgen olmasını istemiyordur mesela? Macbook sahibidir, telefon da apple olsun uyumlu olsun diyordur, programların akıcılığını istiyordur yani tercih etmek için çok sebep var.
Aynı şekilde Samsung'u tercih etmek için de bir çok sebep bulunuyor, dikdörtgen yapısını seviyordur adam, f/p bişeyler arıyordur saymakla bitmez bunlar. Ben bir telefonu yada herhangi bir ürünü, rakibine karşı olduğum için değil ihtiyaçlarımı karşıladığı için alırım.

Şahsen ben böyle bir konu açsam
''IPhone 13 alınır mı''
Bana gelen cevaplar,
''Hayırr samsung almalısın S23 14Pro rakibi''
gibi olursa, bilin ki o gün çok güzel dualar edilmiştir size.

Tercih meselesi, bu kadar kasmayın. Aynı Nvidia ile AMD fanboyları gibi Samsung ile IPhone fanboyları. Üstteki Behzat Ç.'nin yorumundan IPhone'cu yada Samsung'cu değil, mantıkçı olduğu anlaşılıyor biraz okuma-anlama yetisine sahipseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı