Sıfır iPhone 12 alınır mı?

Klasik fafafanboy mu vızladı kulağıma?
İşine gelmeyip verecek cevap bulamayınca fanboy oluyoruz zaten. Bugüne kadar Apple fanboyu oldum, Samsung fanboyu oldum, Xiaomi fanboyu oldum 😂. Çok gördüm sizin gibi haterları.

Son model S23 varken niye aynı paraya eski Apple almak istiyorsun? Elmaya köle olmayın derim. Boşa para yatırım ihtiyaçlarınızı karşılamayacak bir cihaz almayın.

Bize fanboy diyenler yatıp kalkıp Samsung öneriyorlar :D
Bakın şurada bile böyle değişik değişik yorumlar (farklı bir şey derdim ama forumun sıkı kuralları var) vermeyi başarıyorsunuz. Düzgünce cevap veren birine diyecek bir şeyiniz yok sanırsam çünkü düzgün cevap vermek yerine "haha fanboy" diye cevap veriyorsunuz.

Apple tercih etmenin tek sebebi fanboyluk olmayabilir, tasarımını seviyordur, kamerasını seviyordur, dikdörtgen olmasını istemiyordur mesela? MacBook sahibidir, telefon da Apple olsun uyumlu olsun diyordur, programların akıcılığını istiyordur yani tercih etmek için çok sebep var.
Aynı şekilde Samsung'u tercih etmek için de birçok sebep bulunuyor, dikdörtgen yapısını seviyordur adam, F/P bir şeyler arıyordur saymakla bitmez bunlar. Ben bir telefonu ya da herhangi bir ürünü, rakibine karşı olduğum için değil ihtiyaçlarımı karşıladığı için alırım.

Şahsen ben böyle bir konu açsam
"iPhone 13 alınır mı?"
Bana gelen cevaplar,
"Hayırr Samsung almalısın S23 14Pro rakibi"
Gibi olursa, bilin ki o gün çok güzel dualar edilmiştir size.

Tercih meselesi, bu kadar kasmayın. Aynı NVIDIA ile AMD fanboyları gibi Samsung ile iPhone fanboyları. Üstteki behzat ç.'nin yorumundan iPhone'cu ya da Samsung'cu değil, mantıkçı olduğu anlaşılıyor biraz okuma-anlama yetisine sahipseniz.

Fan boy.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son model S23 varken niye aynı paraya eski Apple almak istiyorsun? Elmaya köle olmayın derim. Boşa para yatırım ihtiyaçlarınızı karşılamayacak bir cihaz almayın.

Fan boy.
Yorumumu hiç okumamışsın, direkt sinir olayım diye ''fanboy'' kelimesini yapıştırmışsın. Okusan görecektin zaten tarafsız olduğumu.

Yorumumu hiç okumamışsın, direkt sinir olayım diye "fanboy" kelimesini yapıştırmışsın. Okusan görecektin zaten tarafsız olduğumu.

Okumadım evet. Ama bu fanboy oluğun gerçeğini değiştirmiyor. Eski model Apple ile son model Samsung'u nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz anlamak güç.

Okumadım evet. Ama bu fanboy olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Eski model Apple ile son model Samsung'u nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz anlamak güç.

İngiliz misiniz Abdullah Bey?
Hayatınızı ve kim olduğunuzu bilmiyorum ama bu Abdullah olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor Deniz Bey. Yorumumu okumadan ne olduğuma karar veremezsin, portakalı soymadan içinden ne çıkacağını bilemezsin kardeş...

Neyse şaka maka argümanımı sunayım.
Benim karşılaştırdığım şey eski model Apple ile son model Samsung falan değil, telefonlardan anlamam etmem zaten. Benim eleştirdiğim şey gelen geçene fanboy diyor oluşunuz. Yazdığım şeyleri okumayıp yazdığım şeyler üzerinden bana fanboy diyecek kadar ilginçsiniz. Biraz edep, adabınız olsun, tartışma kültürünüz ve kendinize saygınız olsun. Şurada sponsorluğunuz varmışçasına bir markayı savunmak, fanboyluktan öte bir durumdur. Sizin yaptığınız şey zaten fanboyluk değil, başka bir ismi var ama sizin için ban yemeye değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı