Sıfır iPhone 12 vs ikinci el iPhone 13

Bütçe
27-28 Bin Tl
Samsung da şu an neredeyse Apple'dan kaliteli cihazlar üretiyor ve Apple'ın eski stabilizasyonu ve kalitesi yok.

Daha çok ironisine demiştim. İnsanlar iPhone seviyor ne yapalım? Boş iş özellikle Türkiye şartlarında fakat insanlar böyle işte. Günlük kullanım için çok iyi iPhone telefonlar fakat o fiyata o telefonu performans konusunda koyup geçecek telefon da var. Karar alanda iPhone istemiş yerinde olsaydım iPhone almazdım.

S23 varken niye 13 alsın.
Arkadaş adam İphone istiyorum diyor ne S23 ü okuyun öyle cevap verin. 28 K ya ne alınır demiyor iki seçenek belirtmiş hangisi daha iyi diye soruyor. 30 32 k ya da çıkabilirim demiş bende buna da bakabilirsin diye seçenek sunuyorum daha okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz ?

Samsung da şu an neredeyse Apple'dan kaliteli cihazlar üretiyor ve Apple'ın eski stabilizasyonu ve kalitesi yok.
Ortalama hep değişim yaparak 20 senedir iPhone kullanıyorum. Dediğinizin yakından uzaktan alakası yok hocam. Ve ben de S23 önermeme rağmen söylüyorum.
- İlla iPhone alıcam diyorsan arkadaşım,ne 12 al. Ne de 13. Ya git iPhone 13 pro'ya çıkmaya çalış. Ya da iPhone 12 Pro al 2.el bir şekilde. Ama düz model hiçbir zaman alma iPhone da.

Merhaba. Üniversiteye gideceğim ve 27.000 TL bütçem var.

Marka olarak iPhone istiyorum.

2. el temiz işlem görmemiş pil yüzdesi +83 olan bir iPhone 13 mü yoksa sıfır 12 mi almalıyım?

Sıfır 12 öneririm geçen Migros'da 32K idi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı