Sıfır iPhone 13 alınır mı?

Bu arada bir sorum daha var: sanırım başka birinin yurtdışından aldığı iphone telefona ben sim kart takıp kullanamıyormuşum yani sadece alan kişi sim takıp kullanabiliyormuş. Bu doğru mu?

"önemli bir uyarı yapmakta fayda var. yurt dışından gelen ya da getirilen telefonları ancak pasaportun sahibi üstüne kayıtlı bir telefon hattıyla kullanabiliyorsunuz. başkasının pasaportu üstüne kayıtlı telefonu kendi kişisel hattınız ile kullanma devri artık bitti. telefon aldıracak arkadaşlar dikkat ederse iyi olur."

Bu arada bir sorum daha var: sanırım başka birinin yurtdışından aldığı iphone telefona ben sim kart takıp kullanamıyormuşum yani sadece alan kişi sim takıp kullanabiliyormuş. Bu doğru mu?

"önemli bir uyarı yapmakta fayda var. yurt dışından gelen ya da getirilen telefonları ancak pasaportun sahibi üstüne kayıtlı bir telefon hattıyla kullanabiliyorsunuz. başkasının pasaportu üstüne kayıtlı telefonu kendi kişisel hattınız ile kullanma devri artık bitti. telefon aldıracak arkadaşlar dikkat ederse iyi olur."
Bu dediğiniz durum eğer cihaz yurt dışından gelmiş ve VERGİSİ ÖDENEREK KAYDI YAPILMIŞ cihazlarda geçerli 3 sene boyunca, kaydı yapılmamış cihazlarda böyle bir durum yok normal şekilde kullanılabilir.

Bence o paraya alınması pek mantıklı değil yurt dışı cihazda tercih etmiyorum özelliklede IPhone'da ikinci el temiz varsa araştırıp almanı tavsiye ederim.

Selam arkadaşlar. 33 bin TL'ye alınır mı? Planlı eskitme olmaması için yazılımı güncellemesek olur mu? Kaç sene götürür?
Eski cihazım 2019'da alınmış bir İPhone 11 Pro'ydu. Dedim ki sıfır olsun garantili olsun gittim 1 ay önce İPhone 13 aldım keşke almasaydım. Cihaz 11 Pro'ya göre asla akıcı değil, zaten biraz araştırırsanız İPhone modellerinde çok mantıklı olmadıkça Pro'dan düz seriye düşmek eşşeklik deniyor. Kısaca ben şuan cihazımı satacağım ve yurtdışı İPhone 15 Pro alacağım sizinde bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Kapanma konusuna gelirsek eğer 4.ayda alırsanız devlet size 8 ay hak veriyor zaten diğer yıla giriyoruz diğer yılda 8 ay hakkınız oluyor toplam 16 ay cihazı kapanmadan kullanabiliyorsunuz. Diyelim ki 4.ay almadınız yine sorun yok kapalı kaldığı süre boyunca 2.cihaz ile aramaları vs. yurtdışı cihazınıza aktarabilirsiniz. Yani kısaca sıfır diye düz 13 alacağınıza ya gidin ikinci el 12 Pro vs. alın yada yurtdışı 15 Pro. Belki bana akıcı gelmiyordur ancak sadece benim cihazım değil birçok 13-14-15 kullanan arkadaşta denk geldim artık pro harici seri alınmayacağını iyice anlamış oldum.

Yeni konular

Geri
Yukarı