Cugsk
Hectopat
Bu zamana kadar beta sürümlerini hiç yüklemedim. Yeni sürümlerin genelde en kararlı sürümlerini yüklemeyi tercih ederim tüm cihazlarımda.
Anladım teşekkürler.
Bu zamana kadar beta sürümlerini hiç yüklemedim. Yeni sürümlerin genelde en kararlı sürümlerini yüklemeyi tercih ederim tüm cihazlarımda.
İyi yapmışsın, %85 pil sağlığı demek pil ömrünün çoğunu doldurmuş demek. 80'in altına düşünce batarya değiştirmek isteyeceksin zaten. Kaldı ki pil ömrü zaten rezalet olan bir telefon, %85 pil sağlığında almaya hiç gerek yok. 15 kalsın derim.Arkadaşlar selam 14 Pro alacaktım fakat şehrimde temiz bir cihaz bulamadım. iPhone 13'ü güzel bir fiyata iPhone 15 ile takas ettim sıfır cihaz 20 ay garantili. Fakat içimde 120Hz kaldı sadece.
Sizce bu elimdekini satıp iPhone 7 Plus bir süre kullanıp Param Güvende ile temiz pil sağlığı 85 civarında iPhone 14 Pro almaya uğraşmaya değer mi? Teşekürler
İyi yapmışsın, %85 pil sağlığı demek pil ömrünün çoğunu doldurmuş demek. 80'in altına düşünce batarya değiştirmek isteyeceksin zaten. Kaldı ki pil ömrü zaten rezalet olan bir telefon, %85 pil sağlığında almaya hiç gerek yok. 15 kalsın derim.
Fikrim yok ama beta iOS yüklemezdim şahsen. Optimizasyonu kötü oluyor.Eyvallah hocam memnunum şu an teşekkür ederim size de siz iOS 26 beta konusunda ne düşünüyorsunuz peki yüklemeli miyim?
@AtillaKaya sizin fikriniZ nedir hocam önerilere açığım?
14 Pro tabiikde hocam ekranı kasası ve kamera olarak çok üstün bir cihaz.Eyvallah hocam memnunum şu an teşekkür ederim size de siz iOS 26 beta konusunda ne düşünüyorsunuz peki yüklemeli miyim?
@AtillaKaya sizin fikriniz nedir hocam önerilere açığım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.