Sıfır kapalı kutu yurt dışı 15 Pro alınır mı?

Telefonun güncelleme desteği olarak bir problem yaşar mıyım peki? Ayrıca her yerde iPhone 13 araştırıyorum bir türlü tam istediğim cevabı alamamıştım bu dediğiniz bile benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim.

Güncellemede şu anlık bir problem yaşamazsın optimizasyon sorunu oluyor düzeltiyorlar eğer ben alırsam yurt dışı haber veririm konu üzerinden.

Güncellemede şu anlık bir problem yaşamazsın optimizasyon sorunu oluyor düzeltiyorlar eğer ben alırsam yurt dışı haber veririm konu üzerinden.
tamamdır çok teşekkür ederim

Yurt içi 15, ya da 2. el en kötü ihtimal 13 Pro falan alın hocam.

@628029 tamam içinde ne olduğu belli olmayan "sıfır" adı altında kayıtsız 15 Pro alsın değil mi? İyi misiniz siz?

Öyle bir şey dememişim yukarıdaki mesajları okursan anlarsın zaten 😁 niye delirdin bu kadar.

Gayet iyiyim bu arada sorduğunuz için sağ olun siz nasılsınız.

Peki beğenmeme sebebin nedir?

Ben de gayet iyiyim fakat bariz belli olan bir şeyde beğenmeme görünce sadece biraz şaşırdım.

Çıkış yılından itibaren 4 yıl geçmiş 2. el bir cihazı almak sence ne kadar mantıklı bariz belli olan tek şey konuyla alakalı hiçbir bilginin olmaması 15 sadece güncel olduğu için bile 13 Pro'ya tercih edilir.

Ayrıca arkadaş oyun oynamayacağını ve çok fotoğraf çektiğini belirtmiş güncel teknoloji ve kamera bakımından 15 13 Pro'dan kat ve kat daha iyi 13 Pro'nun tek artısı 120Hz olması olur.

Bu konu hakkında farklı forum siteleri ve YouTube kanalları da yorum yapmış gidip hepsine bakabilirsin.

Çıkış yılından itibaren 4 yıl geçmiş 2. el bir cihazı almak sence ne kadar mantıklı bariz belli olan tek şey konuyla alakalı hiçbir bilginin olmaması 15 sadece güncel olduğu için bile 13 Pro'ya tercih edilir.

Ayrıca arkadaş oyun oynamayacağını ve çok fotoğraf çektiğini belirtmiş güncel teknoloji ve kamera bakımından 15 13 Pro'dan kat ve kat daha iyi 13 Pro'nun tek artısı 120Hz olması olur.

Bu konu hakkında farklı forum siteleri ve YouTube kanalları da yorum yapmış gidip hepsine bakabilirsin.

Dostum bir şeyden kaynaklı olarak 13 Pro'nun 14 Pro'dan şahsi olarak iyi çektiğini söyleyen içerik üreticisi vardı. Ama dediğine göre ona da gerek yokmuş, bütçesi 15'e kadar çıkıyorsa mantıken 14 Pro'da alabilir, ve 14 Pro'nun 15'ten bariz iyi olduğunu burada herkes biliyor. Saygılar.

Ben 13 Pro'yu “en kötü” diyerek yani bütçesi 45-50 seviyesine çıkmazsa diye söyledim. Siz sanırım 13 Pro ve 14 Pro'nun piyasasını da tam bilmiyorsunuz. Ben zaten konunun en başında 14 Pro önermiştim, bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı