Sıfır laptoptan çıkma SSD alınır mı?

Bütçe
1700₺
Daha önce duymuştum sanırım böyle bir şey ama detayını bilmiyorum. Lakin zaten SSD'nin ne kadar saat kullanıldığını bazı programlar ile anlaşılıyordu sanırım. Buradan anlayabilirsiniz belki 0 olduğunu.

Ama SSD'lerde bence güvenilir yerlerden direkt normal şekilde 0 almak daha iyi yani bahsettiğiniz gibi laptopdan çıkma falan olmayandan. Ama çıkma SSD'ler hakkında yine de bilgim yok sadece bazı programlar ile anlaşılır saati onu yazayım dedim.

Sorun çıkacağını sanmıyorum ancak bana güvenilir gelmedi açıkçası, ne yalan söyleyeyim.

Şöyle bir yorum gördüm, başka SSD'lere yöneleceğim galiba. Öneriniz varsa yapabilirsiniz, çok mutlu olurum.

Edit: Görsel ekleyemiyorum.

Evet Crystal Disk Info gibi yazılımlar ile çalışma süresini görüntüleyebilmeniz mümkün ancak replika olma ihtimali bile beni uzak tutmaya yetiyor açıkçası.
Direkt 0 olarak alınan bazı laptoplarda bu ne diyor OEM SSD deniyor galiba, bunlardan bulunuyor sanırım. Güvenilir yerden alınan 0 laptopda olan bu çıkma SSD denilen şeylerin sahte olması mümkün değildir galiba doğru mu?

@kxy hocam yorumunuz nedir? Farklı bir öneriniz var mı acaba?

PCI-Express 4.0 olursa iyi olur. 2500₺'ye kadar çıkabilirim 1TB için.

PCI-Express 4.0 olursa iyi olur. 2500₺'ye kadar çıkabilirim 1TB için.

@kxy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…