MBirhanM Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #11 Ürünün internetteki görselleri yerine kendi elinizdeki ürünün görsellerini çekip koymanız daha doğru olur. + mouse kaç cm? Büyük mouse arıyorum da
Ürünün internetteki görselleri yerine kendi elinizdeki ürünün görsellerini çekip koymanız daha doğru olur. + mouse kaç cm? Büyük mouse arıyorum da
G gsad1905 Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #12 MBirhanM dedi: Ürünün internetteki görselleri yerine kendi elinizdeki ürünün görsellerini çekip koymanız daha doğru olur. + mouse kaç cm? Büyük mouse arıyorum da Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün kutusu hariç kendi görselini koyamıyorum çünkü bandrolü var onu açmam gerekiyor.. 11.5 cm büyük bir mouse
MBirhanM dedi: Ürünün internetteki görselleri yerine kendi elinizdeki ürünün görsellerini çekip koymanız daha doğru olur. + mouse kaç cm? Büyük mouse arıyorum da Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün kutusu hariç kendi görselini koyamıyorum çünkü bandrolü var onu açmam gerekiyor.. 11.5 cm büyük bir mouse
F furkannaci34 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #13 Emre Uncu dedi: G302'den farkı nedir acaba ? Fiyat olarak fazla farkları var da. Genişletmek için tıkla... Elimde satılık Logitech G710 Blue Switch Mekanik Klavye mevcut. Fiyat: 250tl düşünürseniz geri dönüş yapınız. Logitech G105 + nakit verirseniz takas düşünebilirim.
Emre Uncu dedi: G302'den farkı nedir acaba ? Fiyat olarak fazla farkları var da. Genişletmek için tıkla... Elimde satılık Logitech G710 Blue Switch Mekanik Klavye mevcut. Fiyat: 250tl düşünürseniz geri dönüş yapınız. Logitech G105 + nakit verirseniz takas düşünebilirim.
Pavyon Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #14 Halen satılık mı hocam