Sıfır motor bilgisiyle Raider 125 le motora başlanır mı?

Starfist

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 17 yaşındayım 0 motor sürmeyi bilmiyorum 0'dan Raider 125 almak istiyorum ama arkadaşlarım ve çevrem sana ağır gelir diyor fizik yönünden zayıfım ege 50 ile başlamamı 3 4 ay motoru ve trafiği öğrenip öyle Raider 125'e geömemi söylüyorlar bende zatene Raider 125 istediğim için direk almak istiyorum çevrem biraz korkutuyor. Sizce Raider 125 mi alim yoksa ege 50 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Öncelikle merhaba, 17 yaşındayım 0 motor sürmeyi bilmiyorum 0'dan Raider 125 almak istiyorum ama arkadaşlarım ve çevrem sana ağır gelir diyor fizik yönünden zayıfım ege 50 ile başlamamı 3 4 ay motoru ve trafiği öğrenip öyle Raider 125'e geömemi söylüyorlar bende zatene Raider 125 istediğim için direk almak istiyorum çevrem biraz korkutuyor. Sizce Raider 125 mi alim yoksa ege 50 mi?

Raider Çin malı çok dandık motor. Arkadaşlarımda var her yerı gıcırdıyor, ses çıkarıyor. Maksimum 2 sene kullanırsınız. Onun yerine kurye motoru bile alsanız daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların bir şey bilmiyor demek ki bende ilk motor alırken NS125 alacaktım bana alma ölürsün dediler 😀 sonra Raider almıştım hiçbir şey olmadı 125CC motorda bir şey olmaz ağır değil büyük değil hızlı değil torklu değil ehliyet alacaksan zaten 1 2 hafta direksiyon dersinde hakimiyet kazanırsın yani al gitsin hiçbir şey olmaz.

Yazın ağır gelmez de şimdi kış geldi zemin hep soğuk ve kaygan bu sebeple dönüşlerde ve ani frende çok sıkıntı çekebilirsiniz her motorda.

Başlangıç için Raider 125 öneririm, 125cc ise ağır gelmez 50cc çok düşük kalır hemen bunalırsınız satamazsınız da.

Hocam gercekten Raider'la bile başlamayı korkanları anlamıyorum bu motor zaten başlangıç motoru yurt dışında millet ninja 500 R7 vari motorlarla başlıyorlar biz 125CC motorla başlamayı bile korkuyoruz alabilirsin rahat ol.

Geri
Yukarı