Sıfır RX 6600 vs ikinci el RTX 2060 Super

O zaman bildiğin daha uygun fiyatlı sıfır bir ürün önerir misin alayım.

İkinci el garantisiz 2060S alacak kadar gözünü karattıysan ve 5500 TL bütçen de var neden sıfır istiyorsun? İkinci el çok güzel Türkiye garantili kartlar var.

Yeni RX 6600'ümü sattım. 7 bin TL'ye almıştım 3900'e sattım. Kartı 7 ay kullandım. 7. ayın sonunda huyunu suyunu çözdüm. Sürekli hata alacak mıyım diye oyuna bile focus olamıyordum. Tavsiyem sıfır 3060 alabilirsen 3060 al, bazen 7000-6900 TL'ye düşüyor. AMD işlemcilerini tek geçerim ama abi ekran kartı yapmayın.

Hata aldın mı hiç?

İkinci el garantisiz 2060S alacak kadar gözünü karattıysan ve 5500 TL bütçen de var neden sıfır istiyorsun? İkinci el çok güzel Türkiye garantili kartlar var.
İkinci el alışverişte görmeden almak istemiyorum hocam. Yaşadığım şehirde de çok güzel garantili kartlar yok malesef. Bu vardı sadece o yüzden bu konuyu açtım

Hata aldın mı hiç?

Çokça, kronik bir hatası vardı bazen ekran saliselik kararıyordu. RX 6700 XT taktım o da aynı sorunu yapıyordu. 3060 Ti taktım hiç öyle bir şey yaşamadım.

AMD ekran kartı ve ikinci el padleri akmış, fanları helikopter fanı gibi dönen, 1 yıllık kart diye satılıp PCBsi yağlı olan, kartım temiz kimlik bile atarım xD, kutusu, faturası, garantisi olmayan kart alınmamalı. En önemli nokta çekirdek sıcaklığından çok VRAM yani bellek sıcaklığı. Malesef Nvidia kartlarda 3070 ti ve üzeri kartların bellek sıcaklığı yazılımlar tarafından görüntülenebiliyor. Karşim bak furmak yaptım 62 den yukarı çıkmıyor, halbuki bellek sıcaklığı güneşin yüzey sıcaklığından 1 tık daha serin.

Not: Teknobiyotik sözde satıcısını unutmuşum. 200 TL uygun diyip kucaklarına düşmeyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı