Sıfır S22 vs telefoncudan iPhone 12

Bütçe
18.000-22.000

Salih23Elz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir telefon almayı düşünüyorum. Şimdiye kadar kafamda iPhone 12 vardı 2. el temiz bir şey. Tanıdık telefoncular falan da var, bulunur sıkıntı değil de onun 2. el fiyatına sıfır S22 alan diyen bir arkadaş oldu kafam karıştı. iPhone bir tık daha cezbedici her zaman ama 12'nin 2800 mAh bataryası varken S22'nin 3700 işlemci vs. de S22 daha önde galiba işlemcide, hatam varsa düzeltin. Kamera olarak da iPhone tabii de. Bir seçenek daha var, yurt dışı 20 bine iPhone 13 var. Bir tane adam toplama değil telefoncu baktı diyor ama ona niyetlenirsem o da 8 ay yeni uzamış süresi, işte o da düşünulebilen bir secenek. Ne diyorsunuz? Yani iPhone 12 temiz 2. el mi 0 S22 mi yoksa yurt dışı 13 mu? Yurt dışı cihazla da uğraşmak istemiyorum çok ama fiyatı iyi gibi geldi diye yani. Sizce hangisi alinır? Çok kararsız kaldım, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya performansı dert değilse her türlü S22 alırdım. iPhone'lar ödenen fiyatın karşılığını vermiyor. Kamera konusunda da S22 iPhone 12 ile eşdeğer hatta daha iyi bence. O konuda eksik hissetme. Üstelik sıfır alacaksın.

Yurt dışı iPhone'lar hakkında ise bilgim yok ama şahsen ben tercih etmezdim.

Marka ve modellere fazla takılmayın. İhtiyacınızı belirleyin tercihinizi ona göre yapın.

Şayet kullandığınız telefon sizin işinizi kolaylaştırıp, size para kazandırmıyorsa; sırf gösteriş için telefonlara büyük paralar ödemeyin. Firmalar ve çevreniz, ihtiyacınız olmayan şeyleri ihtiyacınız var gibi algılamanız için çalışıyor.

Yurt dışı tercih etmeyin pişman olursunuz bende de vardı yurt dışı iPhone sattım kurtuldum.

Bence S23FE daha memnun eder.
O çok cazip gelmiyor ya işlemcisi falanda kafama yatmadı biraz bakdim ama s22 daha güzel geldi sadece millet batarya yi çok şikayet etmiş ne diyorsunz?

Batarya performansı dert değilse her türlü S22 alırdım. iPhone'lar ödenen fiyatın karşılığını vermiyor. Kamera konusunda da S22 iPhone 12 ile eşdeğer hatta daha iyi bence. O konuda eksik hissetme. Üstelik sıfır alacaksın.

Yurt dışı iPhone'lar hakkında ise bilgim yok ama şahsen ben tercih etmezdim.
S22 nin bataryası daha az gider yani hımm aslında şarjin yarısını 60 Hz de kullansam s22 de bu değişim ölümü pil ömründe zaman zaman hep 120 Hz de kullanmiyim yani

Geri
Yukarı