Sıfır yazılım bilgisi için kanal önerisi

Zipik

Decipat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD
Kendimi geliştirmek için yazılım öğrenmek istiyorum ama hiçbir şey bilmiyorum. Web sayfası geliştirmek istediğim için ve yeni başladığım için Python kullanmaya karar verdim, bildiğiniz iyi bir kanal var mıdır?

Yanlış bilgi
Python'dan web sayfası yapılmıyor hocam HTML öğrenin web sayfası yapmak için.

Kendimi geliştirmek için yazılım öğrenmek istiyorum ama hiçbir şey bilmiyorum. Web sayfası geliştirmek istediğim için ve yeni başladığım için Python kullanmaya karar verdim, bildiğiniz iyi bir kanal var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod yazmakta profosyonel veya bilir kişi değilim. Ama öğrenirken 50 tane kanal izlemekten ziyade "sadece yap" iş görüyor. Ve Web tabanlı işler yapacaksan elini korkak alıştırma başla HTML ve JavaScript'e.

Kod yazmakta profosyonel veya bilir kişi değilim. Ama öğrenirken 50 tane kanal izlemekten ziyade "sadece yap" iş görüyor. Ve Web tabanlı işler yapacaksan elini korkak alıştırma başla HTML ve JavaScript'e.
Hocam ama yap öğren ile yapabileceğim birşey değil ki açtığım an ekrana avel avel bakıyorum, bir yapmayı öğrensem sonra onu tümden öğrenirim

Hocam size önerim ilk planda İngilizcenizi iyi dereceye getirin. Ondan sonra temelleri öğrenin ve kendinize şunu sorun ben ne yapmak istiyorum. İçinizden ne geliyorsa. Ondan sonra o iş veya proje için hangi kütüphaneler veyahut neler gerekli araştırıp yazılıma giriş yapabilirsiniz. Bu araştırma noktasında documentlar çok işinize yarayacak. Ve tahmin edeceğiniz üzere bunlar İngilizce documentler olacak.

O halde sana örnek vermem gerek.

Aslında anlamadığım şey neyin ne olduğu, büyüktür küçüktür işareti içinde olanları anlayamıyorum inigilizcem kötü değil çevirebiliyorum ama yine de neyi nereye yazacağımı anlamıyorum. Bir kanal olsa tabiri caizse mala anlatır gibi anlatsa çok iyi olurdu

Web projesi baslangic icin fazla agir.

Once sadece konsol uygulamalariyla baslamali ve programlama temeli ogrenmelisin. Sonra istersen web sitesi yaparsin, istersen mobil uygulama.

Video izleyerek bir sey ogrenmek zaman kaybi bana gore, kanal bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı