Sıfırdan 1400TL'lik Sistem Topladım

Barrack

Hectopat
Başlıkta söylediğim gibi 0'dan bir sistem topladım. Yarın inşallah sipariş edicem. Sitedeki tecrübeli arkadaşlara nasıl olmuş diye sormak istedim. Yorumlara, önerilere açığım.

luqnk.png

Güzel sistem ama söyleyeceğim bir-iki şey var.

RAM'leri 1866MHz yap tam performans için.
Klavyeyi değiştir Logitech veya en azından A4 Tech yapabilirsin Everest çöptür.
Harici termal macuna gerek yok derim. Zira stok fandaki termal macun da yeterli olur diye düşünüyorum. İlerde yeni bir işlemci soğutucu alırsın. Termal macun yerine 12cm'lik bir fan al o kasa önde 14cm arkada 12cm 2 fan ile birlikte geliyor bir tane de üste takarsın bir fandan içeri hava girerken üstten ve arkadan çıkar güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram leri 1866 MHZ yapmanı ve CL9 dan yukarı olmamasını öneririm. DVD alacaksanda gidip 50TL vermenin hiç bir anlamı yok. Ankara'da oturuyosan maltepe pazarına git 20TL ye al veya nerede oturuyosan eminim vardır bu tür ikinci el satan bir yerler. Onun dışında ekran kartını iyice araştırıp almanı öneriyorum. Sadece bu forumda bile birçok şikayet konusu açıldı. Siyah ekran sorunu, ekrana sığmama sorunu, siyah bant sorunu vb. bir çok şikayet oldu. 7850 nin NVDIA daki dengini tam bilmiyorum ama GTX660 TI bütçende sıkıntı yaratmayacaksa işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.

Ram leri 1866 MHZ yapmanı ve CL9 dan yukarı olmamasını öneririm. DVD alacaksanda gidip 50TL vermenin hiç bir anlamı yok. Ankara'da oturuyosan maltepe pazarına git 20TL ye al veya nerede oturuyosan eminim vardır bu tür ikinci el satan bir yerler. Onun dışında ekran kartını iyice araştırıp almanı öneriyorum. Sadece bu forumda bile birçok şikayet konusu açıldı. Siyah ekran sorunu, ekrana sığmama sorunu, siyah bant sorunu vb. bir çok şikayet oldu. 7850 nin NVDIA daki dengini tam bilmiyorum ama GTX660 TI bütçende sıkıntı yaratmayacaksa işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.

GTX660 Tİ , HD 7950 bile geride bırakıyor.

MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2 GB Review | techPowerUp

Bu nasıl ?

luspr.png

Ekran kartını değiştirme ihtiyacı duymadım çünkü kartın performansıyla birlikte fiyatıda bayağı yükseliyor. DVD'yi bakkal amcalardan almaya karar verdim. Stok macun kullanacağım.Klavye'de umarım doğru tercih olmuştur. Ramleri de uygun fiyata buldum en son hali bu uzun süre daha online olacağım tavsiyeleri yine bekliyorum.

Sappihre alma bence. Sorunlu falan diye diye herkesin başının eti yendi. GTX 660 Ti için ben olsam para ayırırdım. Harika bir kart.

Biraz araştırdım gerçektende Sapphire 7000 serielrinde çok sık problem çıkıyomuş. Kesenin ağzını açıp ASUSGTX660 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI almaya karar verdim haydi hayırlısı.

En son hal vaziyet;

luv8h.png

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı