Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 607 Yer LTFM 20 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, format attım ancak belgeler klasörü yok. OneDrive'dan yükledim ancak o da çok eski. Sıfırdan oluşturma yolu var mı?
Merhaba arkadaşlar, format attım ancak belgeler klasörü yok. OneDrive'dan yükledim ancak o da çok eski. Sıfırdan oluşturma yolu var mı?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 20 Mayıs 2023 #2 Ayarlar/Kişiselleştirme/Temalar kısmına girin, sağ tarafta masaüstü simge ayarlarına tıklayın, oradan kullanıcı dosyalarını aktif edin ve uygulayın.
Ayarlar/Kişiselleştirme/Temalar kısmına girin, sağ tarafta masaüstü simge ayarlarına tıklayın, oradan kullanıcı dosyalarını aktif edin ve uygulayın.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 607 Yer LTFM 20 Mayıs 2023 #3 Golden.Nyks dedi: Ayarlar/Kişiselleştirme/Temalar kısmına girin, sağ tarafta masaüstü simge ayarlarına tıklayın, oradan kullanıcı dosyalarını aktif edin ve uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam klasörümden güncel belgeler klasörüne ulaştım ancak bunu nasıl hızlı erişime sabitleyeceğim.
Golden.Nyks dedi: Ayarlar/Kişiselleştirme/Temalar kısmına girin, sağ tarafta masaüstü simge ayarlarına tıklayın, oradan kullanıcı dosyalarını aktif edin ve uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam klasörümden güncel belgeler klasörüne ulaştım ancak bunu nasıl hızlı erişime sabitleyeceğim.