yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Neredeyse hiç temelim yok sıfırdan öğrenmek istiyorum hangi oynatma listesini önerirsiniz?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.769 Çözümler 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 21 Haziran 2023 #2 0'dan başlayacaksan Harezmi ile öğrenmen kolay olur.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.369 Çözümler 32 21 Haziran 2023 #3 yusology dedi: Neredeyse hiç temelim yok sıfırdan öğrenmek istiyorum hangi oynatma listesini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın, birazdaha bilgi verirmisin?
yusology dedi: Neredeyse hiç temelim yok sıfırdan öğrenmek istiyorum hangi oynatma listesini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın, birazdaha bilgi verirmisin?
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2023 #4 Evet.
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 21 Haziran 2023 #5 Şenol dayının sıfırdan matematik kitabı ve serisi var önerebileceğim.
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #6 Aras the Great dedi: Kaçıncı sınıfsın, biraz daha bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Bu sene mezun oldum boş zamanımda matematiği öğrenmek istiyorum.
Aras the Great dedi: Kaçıncı sınıfsın, biraz daha bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Bu sene mezun oldum boş zamanımda matematiği öğrenmek istiyorum.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan başla ve devam et. (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan başla ve devam et. (!)
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 21 Haziran 2023 #8 Darkside1334 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan başla ve devam et. (!) Genişletmek için tıkla... Bu anlatsaydı zamanın da şu an derecelerim vardı doktora yapıyordum.
Darkside1334 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan başla ve devam et. (!) Genişletmek için tıkla... Bu anlatsaydı zamanın da şu an derecelerim vardı doktora yapıyordum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.369 Çözümler 32 21 Haziran 2023 #10 224914 dedi: İnternet kafe. Genişletmek için tıkla... Bence daha erken birazdaha internet kafede vaktiniz var matematiğin kaçtığı bir yer yok.
224914 dedi: İnternet kafe. Genişletmek için tıkla... Bence daha erken birazdaha internet kafede vaktiniz var matematiğin kaçtığı bir yer yok.