Sıfırdan matematik temeli kaç ayda atılır?

Albran2005

Hectopat
19 yaşımdayım, ve son 8 gündür TYT, 6 gündür de matematik temeli atmaya çalışıyorum.
Başlıktan da gördüğünüz gibi sıfırdan matematik temelinin ne kadar süreceğini soruyorum. TYT'ye 7 ay gibi bir sürem var matematiği de bu sınavdan iyi bir not almak için öğreniyorum. Aranızda benim gibi toplama çıkarmadan başlayıp hiç temeli olmayanlar eminim ki vardır. Ne kadar sürede temel attınız? konu hakkında bilgili arkadaşlar sıfırdan TYT matematiğe kadar ne kadar sürer?

Matematik temeli oluşturmak kişiden kişiye değişir, ancak genelde 1-2 ay içinde temel konuları kavramak mümkün olabilir. Bu süre zarfında düzenli çalışma ve konu eksiklerini belirleyip üzerine gitmek önemli. Sonraki aylarda ise soru çözerek konuları pekiştirebilirsin. TYT'ye kadar 7 ay olduğu için bu sürede iyi bir ilerleme kaydedebilirsin.

Matematik temeli oluşturmak kişiden kişiye değişir, ancak genelde 1-2 ay içinde temel konuları kavramak mümkün olabilir. Bu süre zarfında düzenli çalışma ve konu eksiklerini belirleyip üzerine gitmek önemli. Sonraki aylarda ise soru çözerek konuları pekiştirebilirsin. TYT'ye kadar 7 ay olduğu için bu sürede iyi bir ilerleme kaydedebilirsin.

Kimseye hiçbir fayda sağlamayacak, copy paste cevaplardan vazgeçebilir miyiz artık forumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı